Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’den olay açıklamalar: Ölene kadar araştıracağım

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin flaş açıklamaları: “Çok konuşulup yorum yapılacak bir dönem değil. Karagümrüklü oyuncular neyi kutladılar? Her futbolcu sahaya kazanmak için çıkar. İyi oynadılar ve de kazandılar. Takım halinde kazandıkları için sevinirler. Onları tebrik ediyorum.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mayıs 2021 Güncelleme 14 Mayıs 2021, 07:00
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’den olay açıklamalar: Ölene kadar araştıracağım

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin flaş açıklamaları: "Çok konuşulup yorum yapılacak bir dönem değil. Karagümrüklü oyuncular neyi kutladılar? Her futbolcu sahaya kazanmak için çıkar. İyi oynadılar ve de kazandılar. Takım halinde kazandıkları için sevinirler. Onları tebrik ediyorum.

KORİDORLARDA KUTLADILAR
Koridorlardaki görüntüler bir kutlamayı gösteriyor. Küme düşmüyorsunuz da mı kutladınız, şampiyon mu oldunuz kutladınız? Ölene kadar bunu araştıracağım. Bu kutlamanın sebebi neydi.

MALATYA'DAN ŞÜPHEM YOK
Yeni Malatya, hiçbir şekilde averaj takımı olmaz. Malatya şehri yıllarca averaj takımı olarak anılmak istemez. Malatya'nın o gün elinden gelenin en iyisini yapacağından şüphem yok.

FUTBOLCUYA PRİMİ SORULMAZ!
İzmir'e şampiyon olmak için gidiyoruz. Şampiyonluğu hak ettik. Kadına yaşı, futbolcuya primi sorulmaz. Her zamankinden daha fazla prim vereceğiz son iki maç için…

ALEYHİMİZE KARARLAR VERİLDİ
Hakemler, taktir haklarının hepsini aleyhimize kullandı. Doktora gittiğinizde karaciğeriniz yerine böbreğinizi aldığı zaman hatadır diyor musunuz?

ÇEBİ'DEN YUSUF GÜNAY'A İLGİNÇ TEPKİ
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den G.Saray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın açıklamalarına olay cevap... Yusuf Günay, Beşiktaş-Karagümrük maçı sonrasında yaşanan olaylar sonrasında "Vodafone Park'taki olayların takipçisi olacağız" açıklamasını yapmıştı. Başkan Ahmet Nur Çebi ise bu açıklamalara, "Yusuf Günay'a mı düştü bu iş? Yusuf Günay, boş gezenin boş kalfası. Kavga var diye yazılanların hepsi külliyen yalan" ifadelerini kullandı.