Gedson Fernandes, Galatasaray’ın transferdeki önceliği olacak

Her geçen hafta performansını artıran Gedson Fernandes, Beşiktaş derbisinde zirve yaptı. Portekizli oyuncu yüzde 82.9 pas yüzdesi ile oynadı ve 10 ikili mücadele kazandı… Galatasaray kulübü, kiralık oyuncular arasında takımda tutulması için ilk sırayı Gedson Fernandes'e verme kararı aldı. Böylece Portekizli orta saha oyuncusu Mohamed Mostafa, Henry Onyekuru ve Halil Dervişoğlu'na gere öncelik kazandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2021 Güncelleme 10 Mayıs 2021, 07:00
Gedson Fernandes, Galatasaray’ın transferdeki önceliği olacak

İÇİNDEKİLER

Her geçen hafta performansını artıran Gedson Fernandes, Beşiktaş derbisinde zirve yaptı. Portekizli oyuncu yüzde 82.9 pas yüzdesi ile oynadı ve 10 ikili mücadele kazandı…

Galatasaray kulübü, kiralık oyuncular arasında takımda tutulması için ilk sırayı Gedson Fernandes'e verme kararı aldı. Böylece Portekizli orta saha oyuncusu Mohamed Mostafa, Henry Onyekuru ve Halil Dervişoğlu'na gere öncelik kazandı.

Galatasaray'ın Gedson Fernandes için Benfica kulübünün kapısını satın alma opsiyonlu kiralama formülü ile çalacağı belirtiliyor. Opsiyon fiyatının ne kadar olacağı ise önem taşıyor. Portekizli oyuncunun piyasa değerinin şu anda 12.5 milyon Euro civarında olduğu ifade ediliyor.