Fenerbahçe, Beşiktaş formasıyla sezona damga vuran Rachid Ghezzal'ı transfer listesine aldı

Yeni sezonun transfer planlamasına başlayan Fenerbahçe çok flaş bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş formasıyla bu sezona damgasını vuran Rachid Ghezzal’ı listesine aldı. Detaylar takvim.com.tr'nin özel haberinde...

Giriş Tarihi 10 Mayıs 2021, 18:17 Güncelleme 10 Mayıs 2021, 18:25
Fenerbahçe, Beşiktaş formasıyla sezona damga vuran Rachid Ghezzal’ı transfer listesine aldı

İÇİNDEKİLER

Cezayirli yıldızı yeni sezonda kadroya katmayı hedefleyen Fenerbahçe, Beşiktaş ile transfer savaşına girmek de istemiyor.


Yönetim bu nedenle Ghezzal ve Beşiktaş ekseninle yaşanacak gelişmeleri yakından takip ediyor. Eğer Siyah-Beyazlılar, Leicester City ile anlaşma sağlayamazsa hemen transfer için devreye girilecek.


İNGİLİZ EKİBİ 8 MİLYON EURO İSTİYOR
Alınan bilgilere göre İngiliz kulübü, yıldız futbolcunun bonservis bedelini 8 milyon Euro olarak belirledi. Ancak Ghezzal'ın 1 yıl sözleşmesinin kalması nedeniyle bu rakamın aşağıya çekilmesi bekleniyor.


Beşiktaş'ın içinde bulunduğu ekonomik koşulları dikkate alan Fenerbahçe yönetimi, Siyah-Beyazlılar'ın bu transferi bitirmesini düşük bir ihtimal olarak değerlendiriyor.


CEZAYİRLİ YILDIZ İÇİN 6 MİLYON EURO
Fenerbahçe'nin Cezayirli yıldız için 6 milyon Euro'ya kadar çıkmayı planladığı da gelen bilgiler arasında.


Ghezzal yaptığı açıklamalarda Beşiktaş'ta kalmak istediğini açıkça belirtse de Siyah-Beyazlı kulüp bonservisini alamazsa mecburen diğer seçenekleri değerlendirecek.


Bu sezon Süper Lig'de 29 maça çıkan 29 yaşındaki Ghezzal 6 gol ve 17 asistlik müthiş bir performans sergiledi.