Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray... Şampiyonluk yarışında düğüm haftası geldi çattı

Süper Lig’de 40. hafta maçları bugün oynanacak… Şampiyonluk yarışı bugün Türk Telekom Stadı’nda oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisiyle şekillenecek. Siyah-Beyazlılar bugün Galatasaray’ı yener, Fenerbahçe de Ankaragücü deplasmanında puan kaybederse şampiyonluğunu ilan edecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mayıs 2021 Güncelleme 08 Mayıs 2021, 06:59
Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray... Şampiyonluk yarışında düğüm haftası geldi çattı

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de 40. hafta maçları bugün oynanacak… Şampiyonluk yarışı bugün Türk Telekom Stadı'nda oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisiyle şekillenecek.

Siyah-Beyazlılar bugün Galatasaray'ı yener, Fenerbahçe de Ankaragücü deplasmanında puan kaybederse şampiyonluğunu ilan edecek.

CİMBOM KAZANMAK ZORUNDA


Galatasaray
ise şampiyonluk için kazanmak zorunda… Cimbom, derbide puan kaybettiği anda şampiyonluk şansı kalmıyor. Aslan derbide kazanıp iddiasını son haftalara taşımak istiyor.

EN AZ YİYENLE EN ÇOK ATAN!
Cimbom
bu sezon ligde oynadığı 36 maçta kalesinde 33 gol gördü. Sarı-Kırmızılılar ligin en az gol yiyen takımı… 85 gollü Beşiktaş ise Süper Lig'in en fazla gol atan takımı…

MAÇLAR SAAT 20.30'DA BAŞLAYACAK
Fenerbahçe ise A.Gücü deplasmanında galibiyet serisine devam etmeyi planlıyor. Kanarya, kazanıp derbide iki takımın puan kaybetmesini bekleyecek.. Maçlar saat 20.30'da başlayacak…