Euroleague Final Four ne zaman? Euroleague Final Four'a katılan takımlar hangileri?

Temsilcimiz Anadolu Efes'in Euroleague Final Four'a yükselmesiyle birlikte Final Four ne zaman sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Euroleague Final Four ne zaman sorusunun cevabı merak ediliyor. THY Euroleague'deki temsilcimiz Anadolu Efes çeyrek final beşinci maçında Real Madrid'i sahasında 88-83 yendi ve seriyi 3-2 kazanarak adını Final Four'a yazdırdı. Peki Euroleague Final Four ne zaman başlıyor?

Giriş Tarihi 04 Mayıs 2021, 22:06 Güncelleme 04 Mayıs 2021, 22:53
Euroleague Final Four ne zaman? Euroleague Final Four’a katılan takımlar hangileri?

İÇİNDEKİLER

Euroleague Final Four ne zaman başlıyor? Temsilcimiz Anadolu Efes'in katılmasıyla birlikte Final Four'un ne zaman başlayacağı merak edilen konulardan birisi oldu. THY Euroleague play-off'ta İspanyol ekibi Real Madrid'i 3-2 ile geçen Anadolu Efes, 4. kez Final-Four'a kaldı.

EUROLEAGUE FİNAL FOUR NE ZAMAN?

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan ve kafa kafaya giden müthiş maçta İspanyol rakibini 88-83 mağlup eden Anadolu Efes 3 galibiyete ulaşarak Final Four'a kaldı.

Final Four'a kalan son takımlar Olimpia Milano Bayern, Barcelona Zenit maçlarından sonra belli olacak.

2020-2021 sezonunun şampiyonunu belirleyecek Dörtlü Final, 28-30 Mayıs'ta Almanya'nın Köln kentindeki Lanxess Arena'da düzenlenecek. THY EuroLeague Final Four maçları Bein Sports kanalından canlı yayınlanacak.