Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun önceliği şampiyonluk! "Benim imzam sorun değil"

Fenerbahçe yönetiminin yeni sezonda da devam etmeyi düşündüğü Emre Belözoğlu'nun yakın çevresine “Şampiyon olalım, benim imzam sorun değil” dediği öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Nisan 2021 Güncelleme 29 Nisan 2021, 06:57
Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu’nun önceliği şampiyonluk! Benim imzam sorun değil

İÇİNDEKİLER

Teknik adamlık koltuğunda çok başarılı bir performans gösteren Emre Belözoğlu ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yeni sezonda da devam etmeyi düşündüğü genç hocanın yakın çevresine, "Şu an geleceğimi değil sadece şampiyonluğu düşünüyorum. Kupayı kaldıralım, benim imzam sorun olmaz" dediği belirlendi.



Alınan bilgilere göre Sarı-Lacivertli yönetim sezonun kalan bölümünde ortaya çok kötü bir tablo çıkmaması halinde Emre Belözoğlu'na 1+1 yıllık yeni bir sözleşme teklif edecek. Fenerbahçeli taraftarlar da sosyal medyada yaptıkları yorumlarda genç teknik adama çok büyük bir destek veriyor.

ALANYA'YA KARŞI 10. SINAV
Fenerbahçe ile Alanya, ligde bugün 10. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 9 maçtan 5'ini Fenerbahçe, 2'sini Alanyaspor kazandı.



F.BAHÇE'DE KART ALARMI
Alanyaspor
maçı öncesi Fenerbahçe'de tam 8 futbolcu kart sınırında bulunuyor. Caner, Pelkas, Sosa, Serdar Aziz, Sinan Gümüş, Tisserand, Gökhan Gönül ve Ferdi bugün kart görmesi durumunda Erzurumspor maçında takımdaki yerini alamayacak.



İRFAN'IN YERİNE SİNAN GÜMÜŞ
Emre Belözoğlu cezalı İrfan Can'ın yerine Sinan Gümüş'ü oynatmayı düşünüyor. Genç hoca, Luis Gustavo'yu yine kulübede oturtacak.



MESUT ÖZİL 65 GÜN SONRA!
Sakatlığı
nedeniyle uzun süredir formasından uzak olan Mesut Özil 65 gün sonra maç kadrosuna alınacak. Yıldız futbolcu skorun durumuna göre 2. yarı görev yapabilir.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN