Galatasaray-Konyaspor maçı sonrası Fatih Terim'den şampiyonluk iddiası: Yarışın içindeyiz

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Galatasaray sahasında Konyaspor ile karşılaştı ve mücadeleden 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Zirve takibini sürdüren sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, galibiyetin ardından konuştu. Şampiyonluk için deneyimli teknik adam, "Yarışın içindeyiz" ifadelerini kullandı. İşte Terim'in açıklamasının ayrıntıları...

Giriş Tarihi 28 Nisan 2021, 23:29 Güncelleme 28 Nisan 2021, 23:37
Galatasaray-Konyaspor maçı sonrası Fatih Terim’den şampiyonluk iddiası: Yarışın içindeyiz

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Galatasaray sahasında İttifak Holding Konyaspor'u 1-0 mağlup etti ve zirve takibini sürdürdü. Galibiyet sonrası teknik direktör Fatih Terim, açıklamalarda bulundu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İşte Terim'in o sözleri:

"İlk yarı hem oyunumuzu oynayamadık hem de vücut dilimizin verdiği mesaj iyi değildi. İlk yarı bizim için koca bir hiçti.

Son dakikalara doğru da olsa kazanmasını bilmek, vazgeçmemek, Galatasaray'ın özellikleri. Yarışın içindeyiz.

Tabii kolay değil, burada puanlar kaybettik. Biz alışık değiliz bunlara. Baktığınız zaman pozisyon vermedik, bu da bizim için iyi gibi duruyor. Kolay değil, her takım için kolay değil.

Pandemi döneminde takım için her an ne olacağını bilemiyorsunuz. Bugün Linnes'i koydum, hiç hazır değil ama mecburum. Şener iyi performans sergiliyor ama gidemiyor. Hazır değil. Yedlin, bildiğiniz gibi Ali Palabıyık ve Suat Arslanboğa tarafından dışarı alındı.

Luyindama, pozitif çıkınca stoper yok. Taylan'ı stopere aldık. Ozornwafor da pandemi. Pozitif, negatif çıktı. Bir de bunlarla uğraşıyorsunuz. Kolay değil."