Forveti kalmayan Beşiktaş, Kayseri’yi yenerek kritik bir virajı aştı

Süper Lig'in 37. haftasında lider Beşiktaş sahasında Kayserispor'u 3-1 mağlup etti. Siyaz- beyazlılara galibiyeti getiren golleri Ghezzal (p.) ve Nkoudou (2) kaydetti. Bu galibiyetle Beşiktaş, puanını 75 yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2021 Güncelleme 25 Nisan 2021, 07:01
Forveti kalmayan Beşiktaş, Kayseri’yi yenerek kritik bir virajı aştı

İÇİNDEKİLER

Kartal geri döndü!.. Son iki haftada 4 puan kaybederek şampiyonluk yarışında yara alan lider Beşiktaş evinde Kayserispor'u 3-1 yenip kendine geldi. Siyah- Beyazlılar 4. dakikada penaltı kazandı. Topun gerisine geçen Ghezzal skoru 1-0 yaptı.

KAYSERİ HEMEN YANIT VERDİ


Ancak 2 dakika sonra Pedro sahne aldı ve Kayserispor 1-1'lik beraberliği yakaladı. 13. dakikada Beşiktaş bir kez daha öne geçti. N'Koudou sol çaprazdan golü attı: 2-1.

DOĞAN'DAN ÖNEMLİ KURTARIŞ
19. dakikada Josaf'in kafa vuruşu, az farkla üstten dışarı gitti. 36. dakikada Ghezzal'ın sol ayağıyla plase vuruşu Doğan Alemdar'da kaldı. İlk yarı 2-1'lik skorla sona erdi.

SAHNEDE YİNE N'KOUDOU VAR
66. dakikada N'Koudou kendisinin 2. golünü attı skor 3-1 oldu. 78'de Gökhan Töre'nin sert şutunu Doğan kurtardı. Kalan dakikalarda skor değişmeyince Kartal 3-1 kazandı.

SOSYAL MEDYADA PENALTI TARTIŞMASI
Maçın 2. dakikasında Ljajic'in yerde kaldığı pozisyonda Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi. Sosyal medyadaki taraftarların bir kısmı kararı ağır olarak nitelendirirken bir kısmı da penaltı olduğunu belirtti. Beşiktaş, 53'te N'Koudou'nun yerde kaldığı pozisyonda da penaltı bekledi.

ROSİER VE NECİP CEZALI
Beşiktaş'ta sarı kart gören Rosier ve Necip Uysal cezalı duruma düştü.

CEPLERİNDE KIRMIZI KARTLARI YOK!
Beşiktaş'ın hocası Sergen Yalçın, maç sonu Cüneyt Çakır'a tepkiliydi. Yalçın, "Bizim maçlara gelen hakemlerin ceplerinde kırmızı kartları yok mu anlamıyorum gerçekten" dedi.