Galatasaray ile Trabzonspor 1-1 berabere kaldı

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Karadeniz temsilcisinin golünü Edgar Ie kaydederken Galatasaray'ın golünü Emre Akbaba attı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2021 Güncelleme 22 Nisan 2021, 06:59
Galatasaray ile Trabzonspor 1-1 berabere kaldı

İÇİNDEKİLER

Derbide kazanan yok... Galatasaray ile Trabzonspor TT Stadı'nda 1-1 berabere kaldı. Cimbom iki kritik puan kaybedip lider Beşiktaş'ın 6 puan gerisinde kalarak yarışta çok ağır bir yara aldı. 1. dakikada Djaniny'nin vuruşunda top kaleci Muslera'da kaldı.

MUSLERA MÜTHİŞ ÇIKARDI
4. dakikada Bakasetas'ın ceza sahası içi sağ çaprazdan sert şutunu Muslera yakın direk dibinde güçlükle çıkardı. 25. dakikada Bakasetas'ın şutunu Muslera topu kornere çeldi.

NWAKAEME DİREĞE VURDU!
26. dakikada soldan Baker'ın kullandığı kornerde Ekuban'ın aşırdığı topa altıpasta Nwakaeme kafayla vurdu. Top yan direkten oyun alanına döndü. İlk yarı 0-0 sona erdi.

EDGAR'DAN MÜTHİŞ BİR GOL
77. dakikada Trabzonspor öne geçti. Edgar ceza sahası dışından harika bir golle skoru 1-0 yaptı. 90+6. dakikada Emre Akbaba sahneye çıktı ve karşılaşma 1-1 berabere bitti.

BELALISI TRABZON!
Dün Trabzonspor karşısında kalesini kapatamayan Fernando Muslera, Bordo-Mavililer'e karşı kötü performansını gösterdi. Trabzon 24 golle Muslera'ya en çok gol atan takım oldu.

TRABZONSPOR'A YİNE 90+6 ŞOKU
Trabzon son iki maçında 90+6. dakikalarda rakiplerine yakalanıyor. Fırtına, Hatay maçının 90+6. dakikasında Boupendza'nın golüyle 2 puan bırakmıştı. Dün de 90+6. dakikada yakalandı.

BAKASETAS GÜMRÜK'E YOK
Trabzonlu Bakasetas, dün gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Karagümrük maçında forma giyemeyecek.

EVİNDE 3 PUANA HASRET
Sahasında oynadığı son 4 Süper Lig maçını kazanamayan Galatasaray (3 beraberlik 1 mağlubiyet), Ekim-Aralık 2018 arasından bu yana ilk kez bu kadar uzun bir galibiyet hasreti yaşıyor...

ASLAN DARMADAĞIN!
Galatasaray'da çöküş sürüyor... Trabzonspor karşısında 1 puanı son dakikada kurtaran Sarı-Kırmızılılar, son 8 haftada 15. puanını kaybetti. Son 8 maçta 3 yenilgi, 3 beraberlik ve 2 galibiyet alan Sarı- Kırmızılılar, lider Beşiktaş'ın Sivas'a takıldığı haftayı da kayıpla tamamlayarak büyük bir fırsatı geri çevirdi. Beşiktaş'ın 6 puan gerisinde kalan Galatasaray'da takımın almış olduğu kötü sonuçlar taraftarları da kahretti.

EDGAR: 3 PUANI HAK EDEN BİZDİK
Trabzon'un Galatasaray karşısında tek golünü atan Edgar Ie, son dakikada gelen golün kendilerini üzdüğünü söyledi. Edgar, "3 puanı hak eden taraftık. Ama önümüze bakacağız" dedi.