Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu zafere inanıyor: Sonu güzel olacak!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Emre Belözoğlu Başakşehir galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Çok kritik bir galibiyete imza attıklarını belirten Belözoğlu, “Takım olarak şampiyonluk için gerekli güce sahibiz” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Nisan 2021 Güncelleme 19 Nisan 2021, 06:59
Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu zafere inanıyor: Sonu güzel olacak!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Emre Belözoğlu Başakşehir galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Çok kritik bir galibiyete imza attıklarını belirten Belözoğlu, "Takım olarak şampiyonluk için gerekli güce sahibiz" dedi.

TAKIMIN ARKASINDAYIZ
Belözoğlu şöyle devam etti: Camiamız çok büyük, beklenti büyük, sonu ne olursa olsun takımın arkasında olmaya devam edeceğiz ve Allah izin verirse sonu güzel olacak

HARUN'U TEBRİK EDİYORUM
Harun çok iyi bir maç çıkardı. Penaltı pozisyonu penaltı olmayabilir ama ne olursa olsun penaltıyı kaçırdıktan sonra takımın verdiği reaksiyon çok değerli. Sonuna kadar devam edeceğiz...

HARUN'UN GÖZYAŞLARI
Başakşehir karşısında sebebiyet verdiği penaltıyı kurtaran Harun, gözyaşlarına hakim olamadı. Takım arkadaşları Harun'a destek oldu.

BELÖZOĞLU YİNE GUSTAVO'SUZ BAŞLADI
Fenerbahçe Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, geçtiğimiz maçta olduğu gibi Başakşehir önünde de Gustavo'yu yedek soyundurdu. Orta sahada Sosa&Ozan ikilisini tercih etti. Brezilyalı 2. yarıda oyuna girdi.