Galatasaray'daki krizden son dakika! Florya'da 5 dakikalık zirve

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in dün futbolcuları hedef alıp "futbolcularımızın haysiyet ve şereflerini hatırlamaları, ölümüne mücadele etmesi gerekiyor ama adamı ipinde değil" ifadelerinin ardından Galatasaray cephesinden son dakika haberi geldi. Takvim'in Florya'dan aldığı son dakika bilgisine göre Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak krizi çözmek için toplandı. İkili Florya'da sadece 5 dakika kalırken, Abdurrahim Albayrak'ın sosyal medyadan paylaştığı kareye Fatih Terim'in girmemesi dikkat çekti.

Giriş Tarihi 14 Nisan 2021, 13:11 Güncelleme 14 Nisan 2021, 14:50
Galatasaray’daki krizden son dakika! Florya’da 5 dakikalık zirve

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in "Futbolcular şereflerini ve haysiyetlerini hatırlasınlar" sözlerinin ardından yaşanan gerginlik giderek artıyor.

CENGİZ VE ALBAYRAK FLORYA'DA
Futbolcular dün akşam yapılan idmana çıkmamayı düşünmüş sonra bu kararlarından vazgeçmişlerdi. Başkan Mustafa Cengiz ve Abdürrahim Albayrak yaşanan son gelişmeler üzerine az önce soluğu Florya'da aldı.

TOPLANTI GÜNDEMDE
Başkan Cengiz'in Teknik Direktör Fatih Terim ve Sarı-Kırmızılı futbolcularla bir toplantı gerçekleştireceği ifade edildi.

ALBAYRAK'TAN İMALI PAYLAŞIM
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, bugün Florya Metin Oktay Tesislerine giderek takımla bir araya geldi. Takımla fotoğraf çektiren Albayrak, sosyal medyadan paylaşım yaptı.

5 DAKİKA KALIP TESİSLERDEN AYRILDI
Mustafa Cengiz'in Abdürrahim Albayrak ile tesislere geldikten sonra 5 dakika kalıp Florya'dan ayrıldığı öğrenildi. Albayrak'ın oyuncularla fotoğraf çektirmeden önce bir toplantı gerçekleştirdiği ifade edildi. Albayrak'ın "Camia olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Biliyorsunuz başkanın da ciddi bir rahatsızlığı var. O da son derece hassas ve Galatasaray'ın bu durumunu kabullenemiyor. Sizi çok sevdiğini zaten biliyorsunuz. Sitemlerini yanlış anlamayın. Sizler de anlayışlı olun" diyerek oyuncuların gönlünü aldı.



TERİM FOTOĞRAFA GİRMEDİ!
Florya'da Fatih Terim'in fotoğrafa girmemesi dikkat çekerken tecrübeli hocanın Başkan Mustafa Cengiz'e mesaj gönderdiği belirtildi. Terim'in Basın Danışmanı Aslı İşliel Kaşeler'in dün ani bir kararla istifa ettiği belirtildi. Bu konuda henüz bir açıklama yapılmadı. Galatasaray Kurumsal İlişkiler Direktörü Ömer Kükner de önceki günlerde Başkan Mustafa Cenrgiz'le görüşerek görevinden istifa etmişti. Kükner'in yerine de Bahri Havadır'ın getirildiği öğrenildi.

MUSTAFA CENGİZ NE DEMİŞTİ?
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in dün canlı yayında takımla ilgili yaptığı; "Galatasaray'ın ayağa kalkması gerekiyor. Özellikle futbolcuların haysiyet ve şereflerini hatırlamaları gerekiyor. Ölümüne mücadele etmeleri gerekiyor. Türkiye'nin en büyük takımında oynuyorsunuz. Ben orada çıldırıyorum, futbolcular nerede o zaman? Futbolcularımız bunu neden yapmıyor? Adamın ipinde değil" sözleri çok konuşulmuştu.