Borussia Dortmund Manchester City: 1-2

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gecenin bir diğer çeyrek final mücadelesi Borussia Dortmund ve Manchester City arasında oynandı. İlk maçı, Etihad Stadyumu'nda 2-1 kazanan Manchester City, rövanşta Borussia Dortmund'a karşı maçın ilk yarısında 1-0 geriye düşse de ikinci yarıda üst üste bulduğu gollerle yine 2-1 kazandı ve yarı finale yükselen takım oldu.

Giriş Tarihi 14 Nisan 2021, 22:14 Güncelleme 15 Nisan 2021, 00:26
Borussia Dortmund Manchester City: 1-2

İÇİNDEKİLER

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş mücadelesinde Borussia Dortmund ile Manchester City kozlarını paylaştı. Signal Iduna Park'da oynanan mücadelede İspanyol hakem Carlos Del Cerro düdük çaldı. İlk maçı 2-1 kazanan İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City ikinci maçta da rakibini aynı skorla devirdi. Penaltıdan Mahrez ve Foden'ın golleriyle rakibini 2-1 mağlup eden Guardiola'nın öğrencileri yarı final biletini kaptı.

GENÇ BELLINGHAM DEVLER LİGİ'NDEKİ İLK GOLÜNÜ ATTI!

Borussia Dortmund'un 17 yaşındaki genç yıldız adayı Bellingham, ilk Şampiyonlar Ligi golünü çeyrek finalde, Manchester City'e karşı attı.

CITY'NİN YARI FİNALDEKİ RAKİBİ PSG!

Borussia Dortmund'u iki maçta da mağlup ederek tur atlayan Manchester City, yarı finalde Paris Saint Germain ile mücadele edecek.

BORUSSIA DORTMUND - MANCHESTER CITY MAÇINDA İLK 11'LER

Borussia Dortmund:
Hitz, Morey, Akanji, Hummels, Guerreiro, Emre Can, Bellingham, Dahoud, Knauff, Reus, Haaland.

Manchester City: Ederson, Walker, Dias, Stones, Zinchenko, Rodri, İlkay Gündoğan, Foden, De Bruyne, Mahrez, Bernardo.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN