Teknik direktör Abdullah Avcı'dan Kenan Karaman'a: Trabzon'a gel

Trabzonspor sezon sonunda Düsseldorf ile sözleşmesi bitecek olan Kenan Karaman için girişimlere hız verdi. Teknik direktör Abdullah Avcı, milli futbolcu ile bizzat görüşerek ikna turlarına katıldı. Tecrübeli hocanın Kenan’a, “Trabzonspor en doğru yer. Burada daha fazla forla şansı bulursun” ifadesini kullandığı öğrenildi. Yıldız futbolcunun henüz kesin kararını vermediği ve düşünmek için süre istediği öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Nisan 2021 Güncelleme 13 Nisan 2021, 06:58
Teknik direktör Abdullah Avcı’dan Kenan Karaman’a: Trabzon’a gel

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor sezon sonunda Düsseldorf ile sözleşmesi bitecek olan Kenan Karaman için girişimlere hız verdi. Teknik direktör Abdullah Avcı, milli futbolcu ile bizzat görüşerek ikna turlarına katıldı.

Tecrübeli hocanın Kenan'a, "Trabzonspor en doğru yer. Burada daha fazla forla şansı bulursun" ifadesini kullandığı öğrenildi. Yıldız futbolcunun henüz kesin kararını vermediği ve düşünmek için süre istediği öğrenildi

SEZON SONUNDA KARAR VERECEK
Çok sayıda kulüpten teklif alan Kenan Karaman sezon sonunda kararını belirleyecek.

GÖZLER 3 YILDIZA ÇEVRİLDİ
Abdullah Avcı sağlık kurulunun Yunus, Ekuban ve Nwakaeme konusunda vereceği raporları bekliyor. Tecrübeli hoca tüm planını 3 yıldızın da Hatay maçında oynaması üzerine yapıyor.

ABDÜLKADİR TAKIMA DÖNÜYOR!
Uzun süren tedavisi biten Abdülkadir Ömür bu hafta içinde takımla çalışmalara başlayacak. Ancak genç yıldızın forma giymesi konusunda acele edilmeyeceği öğrenildi.