Beşiktaş şampiyonluk için kenetlendi: Türk Telekom stadı'nda tarihe geçmek istiyor

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın ve futbolcuların aklında tek şey bitime iki hafta kala zaferi ilan etmek. Kara Kartal, 40. haftada mutlu sona ulaşarak Süper Lig'deki 16. şampiyonluğunu ilan etmeyi planlıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Nisan 2021 Güncelleme 10 Nisan 2021, 07:00
Beşiktaş şampiyonluk için kenetlendi: Türk Telekom stadı’nda tarihe geçmek istiyor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, Süper Lig'de yoluna emin adımlarla ilerlerken teknik kadro ve futbolcuların aklında olan tek şey ise derbide zaferi ilan etmek.

40. haftada oynanacak Galatasaray derbisine puan olarak önde gelmeyi planlayan Siyah- Beyazlılar'da Teknik Direktör Sergen Yalçın ve futbolcuların tek hayali Galatasaray'ın stadında şampiyonluğu garantilemek ve ardından da tarihe geçmek.

Son olarak 2017 yılında şampiyon olan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın kurmayları ve futbolcularla sürekli bu konu üzerinde değerlendirmeler yaptığı öğrenildi.

Beşiktaş cephesi, Türk Telekom Stadı'nda yaşanacak bir şampiyonluk sevincinin daha da unutulmaz olacağı görüşünde. Siyah-Beyazlılar, Süper Lig'de Erzurum, Ankaragücü, Sivas, Kayseri, Çaykur Rize ve Hatay ile oynadıktan sonra Galatasaray'ın karşısına çıkacak. Kara Kartal, ligde son iki maçında ise Karagümrük ve Göztepe ile karşılaşacak.

KARTAL TAKTİK VE KONDİSYON ÇALIŞTI
Beşiktaş, Erzurum ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Kartal, taktik ve kondisyon çalıştı… Aboubakar idmanda topla çalışmalara başladı.

BÜYÜK MUTLULUK YAŞIYORUZ!
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi kulüp dergisine önemli açıklamalar yaptı. Çebi, "Takımımızın lig ve kupa şampiyonluğu yolunda ilerleyişinin mutluluğunu yaşıyoruz. Akıl dışı, popülist tutumlar içinde olmadan, elbette yarışmacı karakterimizden taviz vermeden ekonomik yapımızı düzelterek geleceğe ilerleyeceğiz" dedi.