Beşiktaş'tan yediği gol sonrası sosyal medyada topa tutulan kaleci Marafona paylaştı: Gurur duymuyorum

Beşiktaş, Süper Lig'in 33. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 yendi. Rakibi karşısında ilk yarıda Cenk Tosun'un golüyle 1-0 öne geçen siyah-beyazlı takım, ikinci yarıda bulduğu golle sahadan 3-0 galip ayrıldı. Karşılaşma sonrası eleştirilerin hedefi olan Aytemiz Alanyaspor kalecisi Jose Marafona, gece yarısı kişisel sosyal medya hesabından bir tweet paylaştı.

Giriş Tarihi 08 Nisan 2021, 09:56 Güncelleme 08 Nisan 2021, 10:12
Beşiktaş’tan yediği gol sonrası sosyal medyada topa tutulan kaleci Marafona paylaştı: Gurur duymuyorum

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, Süper Lig'in 33. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 yendi. Rakibi karşısında ilk yarıda Cenk Tosun'un golüyle 1-0 öne geçen siyah-beyazlı takım, ikinci yarıda bulduğu golle sahadan 3-0 galip ayrıldı. Bu sezon 21. galibiyetini alan ve puanını 67'ye çıkaran Beşiktaş liderliğini sürdürdü. Siyah-beyazlı takım, 33. haftayı maç yapmadan geçen Galatasaray ile puan farkını ise 6'ya çıkardı.

AYTEMİZ ALANYASPOR ÜST ÜSTE 3 KEZ MAĞLUP OLDU
Aytemiz Alanyaspor, ligde üst üste 3. kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Fraport TAV Antalyaspor'u 4-0 yenen Aytemiz Alanyaspor, sonraki 3 karşılaşmada ayrıca İttifak Holding Konyaspor'u 1-0 ve Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup oldu. Bu sezon 11. yenilgisini alan Aytemiz Alanyaspor, 49 puanda kaldı.

MARAFONA'YA TEPKİ
Ghezzal'ın attığı gol sonrasında Alanyaspor'un kalecisi Jose Marafona'ya sosyal medyada büyük tepki vardı. 33 yaşındaki kaleci tt listesinde yer aldı. Beşiktaş'ın şampiyonluk yolundaki rakiplerinin taraftarları kaleciye tepki gösterdi.



TARAFTARLARDAN ÖZÜR DİLEDİ
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor kalecisi Jose Marafona, Beşiktaş maçındaki performansıyla sebebiyle taraftarlardan özür diledi.


KORKUNÇ VE ANLAŞILMAZ
Gece yarısı kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan deneyimli eldiven, "Bazen profesyonel bir futbolcunun, özellikle de kalecinin korkunç ve anlaşılmaz maçları olur.




GURUR DUYMAYACAĞIM MAÇLARDAN

Bugünkü de benim gurur duymayacağım maçlardan biriydi. Taraftarlarımızdan özür diliyorum.


ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM
Kulübümüzün prestij ve onurunu korumak için çalışmaya devam edeceğim."
ifadelerini kullandı.

Bu sezon Aytemiz Alanyaspor formasıyla 36 resmi maça çıkan 33 yaşındaki kaleci, kalesinde 40 gol görürken 9 müsabakada gol yemedi.


HESABI GİZLENDİ
Alanyaspor deplasmanda Beşiktaş'a 3-0'lık skorla kaybederken, Siyah Beyazlılar'ın şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin taraftarları, Akdeniz ekibine ve futbolcularına kaçan ve yenen goller için tepki gösterdi. Alanyaspor, gelen mesajların sayısı ve dozajı artınca Twitter hesabını yorumlara kapattı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN