İşte Borussia Dortmund'un yıldız golcü Erling Haaland için istediği bonservis bedeli!

Avrupa'nın en çok konuşulan isimleri arasına giren Borussia Dortmund'un genç yıldızı Erling Haaland'ın bonservis bedeli belli oldu. Dortmund 20 yaşındaki yıldız futbolcu için belirlediği bonservis bedeli dudak uçuklattı.

Giriş Tarihi 26 Mart 2021, 20:17 Güncelleme 26 Mart 2021, 20:25
İşte Borussia Dortmund’un yıldız golcü Erling Haaland için istediği bonservis bedeli!

İÇİNDEKİLER

Avrupa'nın en çok konuşulan isimleri arasına giren Borussia Dortmund'un genç yıldızı Erling Haaland'ın bonservis bedeli belli oldu.

Bundesliga ve Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla, Real Madrid ve Barcelona gibi Avrupa'nın devlerini peşinden koşturan Norveçli yıldızın Amerikan basınına göre, bonservis bedeli belirlendi.

EN AZ 180 MİLYON
ESPN'nin haberine göre, sezonun en çok istenen isimlerinden birisi olan Erling Haaland için Borussia Dortmund kulübü, bonservis bedelini açıkladı. Habere göre, en az 180 milyon Euro isteyen Borussia Dortmund, bu parayı getiren takım için Haaland'ın önünü açacak.

143 MAÇTA 98 GOL
Bu sezon Borussia Dortmund formasıyla 31 maça çıkan Haaland, 33 gol atmayı başardı. 8'de asist yapan golcü oyuncu, 2020-2021 sezonunda toplam 41 gole direkt katkı yaptı.

20 yaşında gösterdiği performansla Avrupa futbolunu sarsan Haaland, kariyeri boyunca çıktığı 143 maçta 98 gol kaydetti.

DÜNYA DEVLERİ PEŞİNDE
Norveçli yıldız Manchester United, Manchester City, Chelsea, Real Madrid, Barcelona ve Bayern Münih gibi dünya devlerinin transfer listesinde bulunuyor.

Borussia Dortmund'da 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Haaland'ın sene sonunda hangi takımın yolunu tutacağı merakla bekleniyor.