33 ve 38. hafta hata yapmazsa önü açık: İşte lider Beşiktaş'ın kader haftaları

Beşiktaş, Gatasaray’ın bay haftasında Alanya, Fenerbahçe’nin bay haftasında Sivas ile karşılaşacak. İki maçı da geçerse şampiyonluğa göz kırpacak. Kartal'ın 40. haftada Türk Telekom'da oynayacağı Galatasaray derbisi de şampiyonluk yolunda final maçlarından biri olacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mart 2021 Güncelleme 23 Mart 2021, 07:01
33 ve 38. hafta hata yapmazsa önü açık: İşte lider Beşiktaş’ın kader haftaları

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı büyük bir çekişmeye sahne oluyor… Lider Beşiktaş'ın F.Bahçe ile 1-1 berabere kalmasından sonra kopmalar yaşanmadı. Ancak ipler yine kartal'ın elinde. Beşiktaş 1 maç eksiğiyle Galatasaray'ın 3, Fenerbahçe'nin 5, Trabzon'un 9 puan önünde bulunuyor.

ALANYASPOR'U AĞIRLAYACAK


Beşiktaş
rakiplerinin Bay geçeceği haftalarda hata yapmak istemiyor. Siyah-Beyazlılar, Galatasaray'ın bay geçeceği 33. haftada Aytemiz Alanyaspor ile evinde mücadele edecek.

RAKİPLERİNE EL SALLAYACAK
Kartal, F.Bahçe'nin bay olduğu 38. haftada ise Sivasspor ile deplasmanda mücadele edecek. Siyah-Beyazlılar bu iki maçı da kazanırsa şampiyonluktaki rakiplerine 'Bay bay' diyecek.

DERBİ DE FİNAL NİTELİĞİNDE
Süper Lig'de şampiyonluğu belirleyecek bir başka final maçı ise 40. haftada Türk Telekom'da oynanacak… Galatasaray-Beşiktaş derbisi de Süper Lig'in kaderini belirleyecek.