Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır, Beşiktaş derbisinde duvar ördü: 6 net kurtarışa imza attı

Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır, Beşiktaş derbisinde kalesinde devleşti... Fenerbahçe adına öne çıkan isimlerinden Altay Bayındır, yaptığı kritik kurtarışlarla takımını sırtladı. 22 yaşındaki eldiven Süper Lig kariyerinde en fazla kurtarış yaptığı Beşiktaş maçını oynadı. Milli kaleci Vodafone Park’ta 6 net kurtarışa imza attı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mart 2021 Güncelleme 22 Mart 2021, 06:59
Fenerbahçe’nin kalecisi Altay Bayındır, Beşiktaş derbisinde duvar ördü: 6 net kurtarışa imza attı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır, Beşiktaş derbisinde kalesinde devleşti... Fenerbahçe adına öne çıkan isimlerinden Altay Bayındır, yaptığı kritik kurtarışlarla takımını sırtladı. 22 yaşındaki eldiven Süper Lig kariyerinde en fazla kurtarış yaptığı Beşiktaş maçını oynadı. Milli kaleci Vodafone Park'ta 6 net kurtarışa imza attı.

VOLKAN DEMİREL ONU TESELLİ ETTİ


Maçtan sonra soyunma odasında Fenerbahçeli futbolcular milli kaleciyi tebrik etti. Yıldız kaleci Beşiktaş derbisi sona erdikten sonra ise gözyaşlarına hakim olamadı. Onu saha içinde ilk teselli eden isimlerden biri de Volkan Demirel oldu.

KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK


Sosyal medyadaki F.Bahçe taraftarları da maç biter bitmez Altay Bayındır için övgü dolu mesajlar attı. Karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunan genç kaleci ise, "Duygusal anlamda biraz yoğun oldu, bu da dışa vurdu. Biz Fenerbahçe'yiz. Kaybetmeye, beraberliğe tahammülümüz yok. Her maçı kazanmalıyız" dedi.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine Altay Bayındır damgası! "Volkan Demirel modunu açmış..."