Fenerbahçe yönetimi iki ünlü teknik adamdan birini istiyor: Favori Löw Plase Dalic

Fenerbahçe'de Gençlerbirliği önünde alınan yenilgi bardağı taşırdı! Yönetim, Teknik Direktör Erol Bulut ile önümüzdeki sezon devam etmeyecek. Sarı-Lacivertliler önümüzdeki sezon yeni hocasıyla mücadele edecek. Yönetimin önceliği ise Alman Milli Takımı’nı bırakacağını açıklayan Joachim Löw.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mart 2021 Güncelleme 19 Mart 2021, 07:00
Fenerbahçe yönetimi iki ünlü teknik adamdan birini istiyor: Favori Löw Plase Dalic

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de Gençlerbirliği önünde alınan yenilgi bardağı taşırdı! Yönetim, Teknik Direktör Erol Bulut ile önümüzdeki sezon devam etmeyecek. Sarı-Lacivertliler önümüzdeki sezon yeni hocasıyla mücadele edecek. Yönetimin önceliği ise Alman Milli Takımı'nı bırakacağını açıklayan Joachim Löw.

FENER GELECEK CEVABI BEKLİYOR
Ali Koç'un Alman teknik adama teklifi ilettiği ve tecrübeli hocadan gelecek cevabı beklemeye geçtiği öğrenildi. Löw'ün alternatifi ise Hırvat Milli Takımı'nı çalıştıran Zlatko Dalic

MİLLİ TAKIM NEDENİYLE OLMADI
Bilindiği gibi Fenerbahçe, tecrübeli hocayla daha önce temasa geçmiş ama Hırvat Milli Takımı'nı çalıştırdığı için transfer gerçekleşmemişti… Bu yaz o da milli takımı bırakabilir.

KALMA İHTİMALİ ORTADAN KALKTI
Fenerbahçe'nin hocası Erol Bulut Beşiktaş derbisini kaybederse sezon sonuna kadar takımı Emre Belözoğlu çalıştıracak. Bulut, hafta sonu kazansa bile sezon sonu yollar ayrılacak.