Abdullah Avcı'nın takıma inancı tam! "36 puan hayal değil..."

İdmanda toplantı yapan Trabzon'un hocası Abdullah Avcı, “Kalan 12 maçı da kazanabiliriz... Rakiplerimiz puan kaybedecek” diyerek zirve inancını gösterdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mart 2021 Güncelleme 13 Mart 2021, 07:02
Abdullah Avcı’nın takıma inancı tam! 36 puan hayal değil...

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de yarın Erzurum deplasmanına çıkacak olan Trabzonspor'da hazırlıklar sürüyor. Son 3 maçın 2'sini kaybetse de hala zirve şansı bulunan Bordo-Mavililer, kalan haftalarda hata yapmak istemiyor. Fırtına kalan 12 maçını da kazanıp, rakiplerinin puan kaybını bekleyecek. Dünkü idmanda futbolcularıyla toplantı yapan teknik direktör Abdullah Avcı zirve inancını gösterdi.

Başarılı hoca, "Kalan 12 maçı da kazanabiliriz. Bunu başaracak gücümüz var, hayal değil. Yeter ki gerçek performansımızı sahaya yansıtalım" dedi. Avcı üst üste oynayacakları Erzurum ve Ankaragücü maçlarının çok kritik olduğunu ifade etti.

YUNUS MALLI İLK 11'E GÖZ KIRPIYOR
Son haftalarda fiziki performansı yükselen Yunus Mallı ilk 11'e göz kırpıyor. Gurbetçi futbolcunun idmanlarda çok hırslı olduğu ve Erzurum'da 11'de olacağı öğrenildi.



SAKATLANAN BERAT ÖZDEMİR BU HAFTA YOK
Erzurum
maçı öncesi keyifleri kaçıran bir sakatlık yaşandı. Orta sahadaki kilit isimlerden Berat Özdemir iki gündür idmanlara katılmadı. Kas ağrıları olan genç yıldız Erzurumspor maçında riske edilmeyecek.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN