Galatasaray'da Fatih Terim kötü gidişe çare arıyor: Falcao ve Mohamed aynı anda sahada

Her şey yolunda giderken son 2 maçta 5 puan kaybeden Galatasaray’da kötü gidişe çare aranıyor. Sivas maçında 6 farklı oyuncuyu 11’de oynatan teknik patron Fatih Terim, Kayseri maçında da ciddi değişikliklere imza atacak. Savunmada Linnes’in yerine Yedlin geçecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mart 2021 Güncelleme 09 Mart 2021, 06:59
Galatasaray’da Fatih Terim kötü gidişe çare arıyor: Falcao ve Mohamed aynı anda sahada

İÇİNDEKİLER

Her şey yolunda giderken son 2 maçta 5 puan kaybeden Galatasaray'da kötü gidişe çare aranıyor. Sivas maçında 6 farklı oyuncuyu 11'de oynatan teknik patron Fatih Terim, Kayseri maçında da ciddi değişikliklere imza atacak. Savunmada Linnes'in yerine Yedlin geçecek.

EMRE VE ARDA 11'E DÖNÜYOR
Defansın göbeği Marcao&Luyindama ikilisinden oluşacak. Cezalı Belhanda'nın yerine ise Emre Kılınç forma giyecek. Fatih Terim, bu maçta çift forvetli sisteme geçeceği de öğrenildi.

KAYSERİ'DE SİSTEM 4-4-2 OLACAK
Falcao ile Mohamed'i aynı anda sahaya sürmeye hazırlanan Terim, Arda'yı yeniden 11'e çekecek. Takımın dizilişi 4-4-2 şeklinde olacak. Bu arada takıma mental takviye de yapacak.

TERİM: SON SÖZÜ BİZ SÖYLERİZ
Futbolcularla sık sık toplantılar yapılacak. Takımdaki ölü toprağının atılmasını isteyen Terim, "Son sözü biz söyleriz" diyerek takımı motive etmeye başladı bile.