Fenerbahçe'de istifa yok kriz var! Emre Belözoğlu ve Erol Bulut’un arasına kara kedi girdi

Emre Belözoğlu, Erol Bulut’un kendisine haber vermeden Caner Erkin’i kadro dışı bırakmasına kızdı. Belözoğlu, “Melo, Riera’yı yumrukladıktan 3 gün sonra maça çıktı. Kriz böyle yönetilmez” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mart 2021 Güncelleme 08 Mart 2021, 06:59
Fenerbahçe’de istifa yok kriz var! Emre Belözoğlu ve Erol Bulut’un arasına kara kedi girdi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu krizinin perde arkası gün yüzüne çıktı. Belözoğlu'nun istifa etmese de Bulut ile arasında ciddi bir kriz olduğu öğrenildi. Belözoğlu'nun Erol Bulut'un Caner'i kadro dışı bırakırken kendisine danışmadan Başkan Ali Koç'u aramasına ve bu şekilde kadro dışı bırakılmasına fazlasıyla bozulduğu ifade edildi.


KRİZLER BU ŞEKİLDE ÇÖZÜLMEZ
Emre Belözoğlu'nun "Melo, Riera'yı yumrukladı. Gözünü morarttı. Ama 3 gün sonra maça çıktı. Krizleri doğru yönetmeliyiz. Takımın zarar görmemesi ilk hedef olmalı" dediği öğrenildi.


TAKIM İYİ İDMAN YAPMIYOR
Bu arada Emre Belözoğlu'nun Bulut'un, kendisine bilgi vermemesi dışında idmanlardan da memnun değil. Belözoğlu, takımın doğru çalıştırılmadığı, fizik olarak iyi hazırlanmadığı görüşünde.


Erol Bulut'un Caner'in kadro dışı kararını Belözoğlu'na danışmadan direkt Başkan Ali Koç'a söylemesi krizin tohumlarını ekti.