Sarı-Lacivertliler Anderlecht’in sol kanat oyuncusu için düğmeye bastı: Fener'de Amuzu sesleri

Şimdiden yeni sezonun transfer planlamasına starta veren Fenerbahçe’nin gündemine gelen son ismi TAKVİM açıklıyor. Diego Perotti’nin şok sakatlığı sonrası yeni sezonda sol kanada takviye yapmayı planlayan Sarı-Lacivertliler, Anderlecht formasını giyen Francis Amuzu’yu gündemine aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mart 2021 Güncelleme 02 Mart 2021, 07:00
Sarı-Lacivertliler Anderlecht’in sol kanat oyuncusu için düğmeye bastı: Fener’de Amuzu sesleri

İÇİNDEKİLER

Şimdiden yeni sezonun transfer planlamasına starta veren Fenerbahçe'nin gündemine gelen son ismi TAKVİM açıklıyor. Diego Perotti'nin şok sakatlığı sonrası yeni sezonda sol kanada takviye yapmayı planlayan Sarı-Lacivertliler, Anderlecht formasını giyen Francis Amuzu'yu gündemine aldı.

MÜTHİŞ SÜRATLİ VE ÇABUK
21 yaşındaki Gana asıllı Belçikalı futbolcu bu sezon Anderlecht formasıyla 26 maçta 2 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Amuzu müthiş sürati ve çabukluğu ile ön plana çıkıyor.

2024 KADAR SÖZLEŞMESİ VAR
Scout ekibinin önerisiyle gündeme gelen genç yıldızla ilgili Emre Belözoğlu'nun da olumlu rapor vermesinin ardından harekete geçildi. Amuzu'nun 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

SCHALKE DE ONUN PEŞİNDE
Fenerbahçeli yetkililer potansiyeli çok fazla olan Belçikalı yıldızın ileride büyük paralara satılabileceğini düşünüyor. Amuzu'yla Schalke'nin de yakından ilgilendiği belirtiliyor.

Fenerbahçe transfer haberleri... Fenerbahçe'nin yeni sezon planı hazır! Perotti yerine Francis Amuzu!