Bursaspor’da kadro dışı bırakılan Ali Akman’da flaş gelişme

Kış transfer döneminde önümüzdeki sezondan geçerli olmak üzere Almanya’nın Eintracht Frankfurt takımı ile sözleşme imzalayan ve Bursaspor’da bu gelişme sonrası kadro dışı bırakılan Ali Akman’ın Yeşil-Beyazlı kulüple sözleşmesi bugün karşılıklı olarak feshedilmişti. Bu gelişmenin detayları da ortaya çıktı. Takvim.com.tr'nin özel haberi...

Giriş Tarihi 02 Mart 2021, 19:19 Güncelleme 02 Mart 2021, 19:37
Bursaspor’da kadro dışı bırakılan Ali Akman’da flaş gelişme

İÇİNDEKİLER

Bursaspor'da bir süredir kadro dışı olan Ali Akman'ın yolu Yeşil-Beyazlı kulüple resmen ayrıldı. Bursaspor ve Ali Akman karşılıklı anlaşarak genç oyuncunun sezon sonu bitecek olan sözleşmesini 2 Mart 2020 itibarıyla sonlandırdı.

ALİ AKMAN'NIN GELECEĞİ ALMANYA'DA

Ali'nin yeni takımı Eintracht Frankfurt'un 18 yaşındaki forvetin Bursaspor'da kadro dışı olmasının gelişimini olumsuz etkileyeceğini düşündüğü ve bu durumu ortadan kaldırmak için harekete geçtiği ortaya çıktı.

Ali Akman'ın sözleşmesinin feshedilmesi karşılığında Bursaspor'a Alman ekibi tarafından bir miktar para teklif edildiği ve bunun üzerine Yeşil-Beyazlı takımın genç futbolcu ile yollarını ayırdığı öğrenildi.

BONSERVİSİ EİNTRACHT FRANKFURT'TA

Frankfurt'un da bonservisini eline alan Ali'yi sezon sonunu beklemeden kısa süre içinde takıma dahil edeceği ve 18 yaşındaki oyuncunun Alman ekibi ile çalışmalara başlayacağı belirtildi.



Bursaspor da Ali Akman ile ilgili yaptığı açıklamada, "Daha önce kulübümüz tarafından kadro dışı bırakılan Ali Akman'ın sözleşmesi, kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda karşılıklı olarak feshedilmiştir." ifadelerini kullanmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN