Erol Bulut istifa edecek mi? İşte son dakika gelişmesi

Fenerbahçe yarın Trabzonspor karşısında sezon finaline çıkacak. Sarı-Lacivertliler eğer bu maçı da kazanamazsa hem şampiyonluk yolunda çok ağır bir yara alacak hem de taşlar yerinden oynayacak. Son dakika haberine göre olası bir mağlubiyette Erol Bulut istifa edecek.

Giriş Tarihi 27 Şubat 2021, 15:58 Güncelleme 27 Şubat 2021, 16:39
Erol Bulut istifa edecek mi? İşte son dakika gelişmesi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe yarın Trabzonspor'u yenemezse teknik direktör Erol Bulut'la yollar kesin olarak ayrılacak.

Hafta boyunca sportif direktör Emre Belözoğlu ve futboldan sorumlu yönetici Selahattin Baki ile sürekli toplantılar yapan Başkan Ali Koç, Bulut konusunda son kararını verdi.

İSTİFASI İSTENECEK

Eğer yarın 3 puan alınamazsa Bulut'un istifası istenecek. 3 yıla yaklaşan görev süresinde birçok teknik adamın görevine son veren Başkan Ali Koç olası eleştirilerden biraz sıyrılabilmek adına Erol Bulut'un kendi ayrıldığı izlenimini yaratacak.

GALİBİYET OLURSA "ŞİMDİLİK" ASKIYA ALINACAK

Bulut'un istifasının ardından da sosyal medya hesaplarından "İstifa kabul edilmiştir" açıklaması yapılacak.

Tabii tüm bu senaryolar olası bir Trabzonspor zaferi sonrası 'şimdilik' askıya alınacak.

FENERBAHÇE'NİN LİGDEKİ PERFORMANSI
Fenerbahçe, Süper Lig'de geride kalan 25 maçta topladığı 51 puanla Galatasaray ve Beşiktaş'ın arkasında 3. sırada yıldız transferlere ve geniş kadrsouna rağmen son haftalarda üst üste kötü sonuçlar alan sarı-lacivertliler 47 gol atarken kalesinde ise 27 gol gördü. Fenerbahçe 25 maçın 16'sını kazandı, 6'sında yenildi 3'ünde ise berabere kaldı.