Fenerbahçe’nin Eran Zahavi pişmanlığı! Hollanda’da müthiş bir performans sergiliyor

Yaz transfer döneminde birçok yıldız ismi kadrosuna katan Fenerbahçe’nin adı uzun süre Eran Zahavi ile anılmış ancak transfer gerçekleşmemişti. 33 yaşındaki Zahavi, Hollanda’da müthiş bir performans sergiliyor. Sosyal medyada taraftarlar konuya ilişkin, “Samatta, Ademi ve Cisse yerine sadece Zahavi’yi alsaydık şimdi çok farklı bir yerde olurduk” ifadesini kullanıyor.

Giriş Tarihi 26 Şubat 2021, 13:19 Güncelleme 26 Şubat 2021, 13:27
Fenerbahçe’nin Eran Zahavi pişmanlığı! Hollanda’da müthiş bir performans sergiliyor

İÇİNDEKİLER

Çin'den ayrılarak bonservisini eline alan İsrailli forvet, Sarı-Lacivertliler'le yapılan görüşmelerden sonuç çıkmayınca PSV'nin yolunu tutmuştu.



33 yaşındaki Zahavi, Hollanda'da müthiş bir performans sergiliyor. Fenerbahçe'nin sezon başında tercih ettiği hücum oyuncuları hayal kırıklığı yaratırken, transferi gerçekleşmeyen İsrailli yıldız golleriyle adından söz ettiriyor.



FENER'İN PİŞMAN ETTİREN SEÇİMİ
PSV formasıyla şu ana kadar 23 resmi maça çıkan Eran Zahavi 12 gol ve 4 asistle tam 16 gole direkt katkıda bulundu. Buna karşın Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği forvetlerden Samatta 5 golde kalırken, Papiss Cisse 4 gol atabildi. Devre arasında Karagümrük'e kiralanan Kemal Ademi ise siftah yapamadan takımdan ayrıldı.



Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyada yaptığı yorumlarda da Zahavi konusundaki pişmanlığı dile getiriyor.



Taraftarlar, "Samatta, Ademi ve Cisse yerine sadece Zahavi'yi alsaydık şimdi çok farklı bir yerde olurduk" ifadesini kullanıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN