Fenerbahçe Anadolu Efes maçı ne zaman saat kaçta? Fenerbahçe Anadolu Efes maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe Anadolu Efes maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Anadolu Efes maçı ne zaman saat kaçta sorularına basketbol severler yanıt arıyor. Turkish Airlines EuroLeague'in 26.haftasında Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i konuk edecek. Sonucu merakla beklenen karşılaşmayı izlemek isteyenler Fenerbahçe Anadolu Efes maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Giriş Tarihi 26 Şubat 2021, 14:34 Güncelleme 26 Şubat 2021, 14:34
Fenerbahçe Anadolu Efes maçı ne zaman saat kaçta? Fenerbahçe Anadolu Efes maçı hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Anadolu Efes maçı ne zaman saat kaçta? Fenerbahçe Anadolu Efes maçı hangi kanalda? Basketbolda heyecan tüm hızıyla sürüyor. Euroleague'de Fenerbahçe ile Anadolu Efes kıran kırana bir mücadele sergileyecek. Maçı canlı izlemek isteyenler Fenerbahçe Anadolu Efes maçı hangi kanalda sorusunun cevabını sorguluyor.

FENERBAHÇE ANADOLU EFES MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes arasında oynanacak olan Turkish Airlines EuroLeague 26. hafta maçı 26 Şubat Cuma ( bu akşam) saat 20.45'te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu oynanacak. Mücadelede Angel Miguel Perez (İspanya), Olegs Latisevs (Letonya), Anne Panther (Almanya) düdük çalacak.

Fenerbahçe Beko- Anadolu Efes, maçı Bein Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

MAÇ ÖNCESİ İSTATİSTİKLER!

Sezona beklentilerin çok uzağında başlayan Fenerbahçe Beko, ilk 15 haftada sadece 5 maç kazanabilmişti. Ardından önemli bir toparlanma süreci yaşayan sarı-lacivertliler, üst üste 10 karşılaşmadan da galip ayrıldı. Anadolu Efes ise ligde son 9 karşılaşmasında sadece 2 kez yenildi.

Mücadele öncesi Fenerbahçe Beko, 15 galibiyet ve 10 mağlubiyetle 7. sırada bulunuyor. Anadolu Efe ise 14 galibiyet ve 10 mağlubiyetle 8. sırada yer alıyor.

İki takım arasında THY Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Anadolu Efes'in ev sahipliğinde oynanan karşılaşmayı, Fenerbahçe Beko 80-71 kazanmıştı.