İşte Cimbom’un Mısır'dan son keşfi: El Ahly'nin 23 yaşındaki Malili ön liberosu Aliou Diengi'ne kanca

Galatasaray Mısır pazarına abone oldu. Devre arası Zamalek’ten Mostafa Mohamed’i transfer eden Galatasaray’ın Mısır Ligi’ne olan ilgisi sürüyor… Listeye giren son isim Aliou Dieng… Scout ekibinin, Mohamed’i izlediği sırada dikkatini çeken Malili ön libero, El Ahly formasını giyiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Şubat 2021 Güncelleme 25 Şubat 2021, 06:58
İşte Cimbom’un Mısır’dan son keşfi: El Ahly’nin 23 yaşındaki Malili ön liberosu Aliou Diengi’ne kanca

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Mısır pazarına abone oldu. Devre arası Zamalek'ten Mostafa Mohamed'i transfer eden Galatasaray'ın Mısır Ligi'ne olan ilgisi sürüyor… Listeye giren son isim Aliou Dieng… Scout ekibinin, Mohamed'i izlediği sırada dikkatini çeken Malili ön libero, El Ahly formasını giyiyor.

TERİM'İN KARARI BEKLENİYOR
Scout ekibinin 23 yaşındaki Dieng'le ilgili teknik heyete çok olumlu bir rapor sunduğu öğrenildi. 12 kez milli olan Malili genç yıldız konusunda Fatih Terim'in kararı bekleniyor.

1.1 MİLYON EURO'YA ALDILAR
El Ahly 2019 yılında Dieng'i transfer ederken Cezayir kulübü MC Alger'e 1.1 milyon Euro ödemiş, bu transfer ülkede büyük ses getirmişti. Kulübüyle sözleşmesi 2026 yılında bitiyor.

PİYASA DEĞERİ 4 MİLYON EURO
Bu sezon 16 resmi maçta oynayan yıldız futbolcu 1 gol atarken, 1 de asist yaptı. Dieng'in piyasa değerinin 4 milyon Euro olduğu belirtiliyor.