Galatasaray sözleşmeleri bitecek olan Marcao ve Christian Luyindama’nın menajeriyle görüşmelere başladı

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Fernando Muslera ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlayan Galatasaray’da yeni bir operasyonun startı verildi. Sarı-Kırmızılılar, sözleşmeleri önümüzdeki yaz bitecek olan Marcao ve Christian Luyindama’nın menajeriyle de görüşmelere başladı. İki futbolcuya da 2025 yılına kadar sözleşme uzatma teklifi yapılacağı belirlendi. Marcao bu sezon sergilediği futbolla Galatasaray’ın en kilit isimlerinden biri olurken, sakatlık sonrası kötü bir görüntü çizen Luyindama son haftalarda eski formuna ulaştı.

Giriş Tarihi 23 Şubat 2021, 15:53 Güncelleme 23 Şubat 2021, 16:01
Galatasaray sözleşmeleri bitecek olan Marcao ve Christian Luyindama’nın menajeriyle görüşmelere başladı

İÇİNDEKİLER

Avrupa'dan önemli talipleri olan iki futbolcu konusunda pazarlıkta elinin zayıflamasını istemeyen yönetim kısa süre içinde sözleşmeleri uzatmak istiyor.

MAAŞLARINA ZAM YAPILACAK
Yapılan görüşmelerin sonunda hem Marcao hem de Luyindama'nın maaşlarına da zam yapılacağı ifade edildi.



Alınan bilgilere göre şu anda 850 bin Euro garanti ücret alan Marcao'ya 1.5 milyon Euro teklif edilecek. 1 milyon 50 bin Euro maaşı olan Luyindama'nın da 1.5 milyon Euro'dan yeni sözleşme imzalaması hedefleniyor.



FORM TUTTULAR
İki futbolcuya da 2025 yılına kadar sözleşme uzatma teklifi yapılacağı belirlendi. Marcao bu sezon sergilediği futbolla Galatasaray'ın en kilit isimlerinden biri olurken, sakatlık sonrası kötü bir görüntü çizen Luyindama son haftalarda eski formuna ulaştı.


FATİH TERİM NE DİYOR?
Teknik direktör Fatih Terim iki futbolcuyu da kaybetmek istemiyor. Ancak yönetim iyi bir teklif gelmesi halinde mevcut ekonomik şartları da düşünerek 'evet' diyecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN