Gökhan Gönül futbolu bırakıyor mu? Fenerbahçe'den sağ bek harekatı! Bünyamin Balcı'ya yakın markaj!

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ta belli bir süre forma giydikten sonra yuvasına dönen Gökhan Gönül yaşadığı sakatlık nedeniyle formasını Nazım Sangare’ye kaptırdı.eni sezon öncesi Gökhan’la yolların ayrılma ihtimalini göz önüne alan Fenerbahçe yönetimi sağ bek arayışlarına başladı. Sarı-Lacivertliler’in bu sezon Antalyaspor forması altında çok önemli bir çıkış yakalayan Bünyamin Balcı’yı yakın takibe aldığı ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 21 Şubat 2021, 12:58 Güncelleme 21 Şubat 2021, 12:58
Gökhan Gönül futbolu bırakıyor mu? Fenerbahçe’den sağ bek harekatı! Bünyamin Balcı’ya yakın markaj!

İÇİNDEKİLER

Sezon başında Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olarak yuvasına dönen Gökhan Gönül uzun süredir ortalıklarda gözükmüyor. Yaşadığı sakatlığın ardından formayı Nazım Sangare'ye kaptıran 35 yaşındaki sağ bekin sezon sonunda futbolu bırakabileceği konuşuluyor.

Yeni sezon öncesi Gökhan'la yolların ayrılma ihtimalini göz önüne alan Fenerbahçe yönetimi sağ bek arayışlarına başladı. Sarı-Lacivertliler'in bu sezon Antalyaspor forması altında çok önemli bir çıkış yakalayan Bünyamin Balcı'yı yakın takibe aldığı ortaya çıktı.

Henüz 20 yaşında olmasına rağmen bu sezon Süper Lig'de 20 maça çıkan genç sağ bek 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. U21 Milli Takımımız'ın da formasını giyen Bünyamin gelecekte A Milli Takımımız'ın sağ beki olarak gösteriliyor.

Sportif direktör Emre Belözoğlu'nun Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'la görüşerek genç yıldız hakkında bilgi aldığı da belirtiliyor. Kırmızı-Beyazlı kulübün alt yapısında yetişen Bünyamin Balcı'nın 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.