Dünyaca ünlü siteden flaş Süper Lig tahmini: Şampiyon Beşiktaş

Takımların form durumu ve fikstürünü dikkate alan "CIES Football Observatory", Beşiktaş’ın 84 puanla averajla Galatasaray’ın önünde şampiyonluğa ulaşacağını açıkladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Şubat 2021 Güncelleme 17 Şubat 2021, 06:56
Dünyaca ünlü siteden flaş Süper Lig tahmini: Şampiyon Beşiktaş

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de müthiş bir şampiyonluk mücadelesi yaşanıyor. Yarışı kimin kazanacağı merakla beklenirken, ünlü futbol sitesi "CIES Football Observatory"nin araştırması gündeme oturdu.


Takımların performansını ve fikstürü dikkate alan CIES, sezonun kalan kısmını masaya yatırdı. Site, sezon sonu tahmini puan durumunu yayınladı. Buna göre Beşiktaş 84 puanla mutlu sona ulaşacak. Galatasaray ise averajla ikinci olacak. Fenerbahçe'nin 81 puanla 3. sırada yer alacağını tahmin eden CIES'e göre Alanya ligi 80 puanla 3. sırada bitirecek. Trabzon ise 70 puanla 4. olacak.

KARTAL RAKİP TANIMIYOR
G.Birliği deplasmanında 3-0 kazanan Beşiktaş oynadığı etkili futbolla da rakiplerine sert bir mesaj yolladı.


GHEZZAL'IN ALTIN SEZONU
Bu sezon ilk golünü Gençlerbirliği önünde bulan Rachid Ghezzal futboluyla büyülüyor. 10 asistle ligin zirvesinde olan Cezayirli yıldız son zamanların en etkileyici performansını sergiliyor. Ghezzal daha önceki en yüksek asist sayısına 2015-16'da Lyon formasıyla 8 asist yaparak ulaşmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN