Sergen Yalçın hakemleri bombaladı: Bırakın sahada oynansın

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın Gençlerbirliği galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada hakem kararları ve VAR sistemini eleştirdi. Yalçın, “Hakemleri çok fazla eleştiriyormuşum. Son maçlarımızda yapılan hatalara bakılırsa neden konuştuğumuzu anlarlar” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Şubat 2021 Güncelleme 16 Şubat 2021, 07:00
Sergen Yalçın hakemleri bombaladı: Bırakın sahada oynansın

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın Gençlerbirliği galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada hakem kararları ve VAR sistemini eleştirdi. Yalçın, "Hakemleri çok fazla eleştiriyormuşum. Son maçlarımızda yapılan hatalara bakılırsa neden konuştuğumuzu anlarlar" dedi.

ÇAY-KAHVE İÇMEYİ BIRAKSINLAR
Sergen Yalçın şu ifadeleri kullandı: Bize penaltılar verilmesin, puan kaybedelim ve kupadan elenelim. Bu mu olsun? Böyle olmayacak. VAR'da çay kahve içmeyi bıraksınlar.

KADERİMİZLE OYNAMASINLAR
Bizim geleceğimizle oynuyorlar. Buna müsade etmeyiz. Bıraksınlar maçlar sahada oynansın. VAR'daki arkadaşlar dikkat etsinler. Bizim kaderimizle oynamasınlar.

CENK: ŞAMPİYON YAPMAYA GELDİM
Maçın ardından konuşan Cenk Tosun, "Asla veda etmedim. Instagramda yazmıştım. Yuvama döndüm. Burası bana iyi geldi. Beşiktaş'ı şampiyon yapmaya geldim" dedi.

SOL BEKTE DORUKHAN SÜRPRİZİ
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Rıdvan'ın sakat, N'Sakala'nın da cezalı olduğu haftada sol bekte Dorukhan Toköz'ü oynattı. Vida ve Montero'nun ylokluğunda da stoperde Necip Uysal forma giydi.