Galatasaray'ın eski yıldızı Diagne Premier Lig'i sallıyor! Manchester United'a gol attı İngiliz gazetelerinde manşet oldu

Galatasaray'ın Premier Lig ekibi West Bromwich Albion'a kiraladığı Mbaye Diagne, performansı ile İngiltere'yi salladı. Manchester United ile oynanan maçta güzel bir kafa golü ile takımının tek sayısını kaydeden Diagne'nin iyi performansı İngiliz gazetelerinde haber oldu.

Giriş Tarihi 15 Şubat 2021, 11:50 Güncelleme 15 Şubat 2021, 12:02
Galatasaray’ın eski yıldızı Diagne Premier Lig’i sallıyor! Manchester United’a gol attı İngiliz gazetelerinde manşet oldu

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın devre arasında West Bromwich'e kiraladığı Mbaye Diagne şu ana kadar gösterdiği performansla Premier Lig'e damgasını vuruyor.



Dün Manchester United ile oynanan ve 1-1 biten maçta çok güzel bir kafa golüne imza atan Senegalli yıldıza Ada basınından büyük övgü geldi.

Evening Express, "Diagne, Manchester United'ın şampiyonluk umutlarını soldurdu" derken, Daily Mail, "Diagne yeni takımında harika bir başlangıç yaptı" ifadesini kullandı.

Birmingham Mail ise, "Diagne takımı adına en iyilerdendi. De Gea'yı avladığı kafa vuruşu, ne sağlam bir kafa vuruşuydu ama" yorumunu yaptı.

Galatasaray, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na transferle ilgili gönderdiği yazıda Mbaye Diagne'nin sezon sonuna kadar kiralandığını ve sözleşmede satın alma opsiyonunun bulunmadığını belirtmişti.

İngiliz basını ise şu anda küme düşme hattında bulunan West Bromwich'in ligde kalması halinde zorunlu opsiyonun devreye gireceğini yazmıştı.