Fenerbahçe geleceğin forvetini Arnavutluk'ta buldu

Yeni sezona yönelik transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’nin uzun süredir takip ettiği ismi TAKVİM açıklıyor… Emre Belözoğlu’nun sportif direktörlüğe gelişiyle beraber scout departmanıyla daha fazla çalışmaya başlayan transfer komitesinin son gözdesi Ernest Muçi oldu.

Giriş Tarihi 15 Şubat 2021, 14:40 Güncelleme 15 Şubat 2021, 16:03
Fenerbahçe geleceğin forvetini Arnavutluk’ta buldu

İÇİNDEKİLER

Sarı-Lacivertliler, Arnavut ekibi KF Tirana formasını giyen 19 yaşındaki forveti transfer gündemine aldı. Ülkesinin U21 milli takımının formasını giyen Ernest Muçi yaş kategorisinde Avrupa'nın en çok gelecek vaat eden hücum oyuncuları arasında gösteriliyor.

AVRUPA KULÜPLERİ DE YAKINDAN İZLİYOR
1.80 boyundaki genç forvet bu sezon Arnavutluk Ligi'nde 5 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Fenerbahçe scout ekibi ve transfer departmanı, Ernest Muçi'yi sürekli takip ederek raporlar hazırlıyor. Arnavut futbolcuyu birçok Avrupa kulübünün de yakından izlediği belirtiliyor.

UZUN VADELİ YATIRIM
Fenerbahçe yönetimi eğer teknik heyetten de olumlu rapor gelirse Muçi'yle ilgili kısa süre içinde resmi temaslara başlayacak.

Sarı-Lacivertliler genç yıldızı uzun vadeli bir yatırım olarak görüyor. Muçi'nin transfer maliyetinin de bir hayli düşük olacağı belirtiliyor.