Fenerbahçe Olimpiyat Stadı’nda Karagümrük’ü yıktı: Altın değerinde 3 puan aldı

Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertlilere 3 puanı getiren golleri Thiam ve Enner Valencia kaydetti. Karagümrük'ün tek golü ise Borini'den geldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2021 Güncelleme 14 Şubat 2021, 07:00
Fenerbahçe Olimpiyat Stadı’nda Karagümrük’ü yıktı: Altın değerinde 3 puan aldı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Karagümrük'ü 2-1 yıktı, zirveye çıktı. 13. dakikada Ademi kaleci ile karşı karşıya pozisyonda şutunu çekti ancak Altay'ı geçemedi. 19'da Mesut'un kullandığı serbest vuruşta savunmanın uzaklaştırmak istediği topu önünde bulan Thiam, Fener'i 1-0 öne geçirdi.

THİAM KALECİYİ GEÇEMEDİ
Mesut Özil'in 39'da kale gönderdiği şut savunmaya çarpıp bir kez daha Thiam'ın önüne düştü ancak Thiam kaleciyi geçemedi.47'de Borini'nin şutunu savunma blokladı.

VALENCİA FARKI İKİYE ÇIKARDI
52'de gelişen kontra atakta savunmanın arkasına iyi sarkan Valencia, harika bir vuruşla F.Bahçe'yi 2-0 öne geçirdi. Ndao, 57'de karşı karşıya pozisyonda topu Altay'a nişanladı.

BORİNİ'DEN HARİKA GOL
Thiam'ın 59'daki ters vuruşunu Altay yine çıkardı. Borini, 67'de harika bir vuruşla farkı bire indirdi: 1-2. 72'de Karagümrük'ün kullandığı kornerde Altay gole izin vermedi.

FENERBAHÇE'DEN SEZON REKORU
Fenerbahçe, Karagümrük karşısında ilk devrede 174 isabetli pas yaptı. Sarı-Lacivertliler, bu sezon bu kulvarda en başarılı maçını oynadı.