Beşiktaş Göztepeli yıldıza kancayı taktı! Sözleşmesi bitiyor

Ara transfer döneminde kadrosunu bir stoperle takviye etmek isteyen ancak bu hedefine ulaşamayan Beşiktaş, önümüzdeki sezon için kolları şimdiden sıvadı. Kartal'ın Göztepe’de forma giyen defans oyuncusu Alpaslan Öztürk’ü transfer etmek istediği ve 27 yaşındaki futbolcu için nabız yoklamaya başladığı öğrenildi.

Giriş Tarihi 13 Şubat 2021, 14:35 Güncelleme 13 Şubat 2021, 14:35
Beşiktaş Göztepeli yıldıza kancayı taktı! Sözleşmesi bitiyor

İÇİNDEKİLER

Gelecek sezon için transferde öncelikli hedefi bonservissiz oyuncular olan Beşiktaş, bu doğrultuda çalışmalarına başladı. Sayısal anlamda eksik olan stoper hattını takviye etmek isteyen Siyah-Beyazlılar, tanıdık bir ismi gündemine aldı.



KARTAL NABIZ YOKLAMAYA BAŞLADI

Beşiktaş'ın Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de forma giyen defans oyuncusu Alpaslan Öztürk'ü transfer etmek istediği ve 27 yaşındaki futbolcu için nabız yoklamaya başladığı öğrenildi.


Göztepe ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan ve kulübüyle henüz yeni kontrat imzalamayan Alpaslan'ın adının Galatasaray dahil birçok kulüple anılması sebebiyle elini çabuk tutmak isteyen Beşiktaş yönetimi, en kısa sürede deneyimli futbolcu için somut adımlar atmaya hazırlanıyor.


Bu sezon sakatlıklar sebebiyle 9 maçta forma giyebilen ve 1 gol atan Alpaslan Öztürk, geçen sezon ise geçen sezon ise 25 maçta 7 gol atmıştı.


Alpaslan Öztürk, defansın göbeğinin yanı sıra orta sahada da görev yapabiliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN