Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Marius Sumudica rahatsızlık geçirdi ve istifadan döndü!

Ligin 25. haftasında evinde BB Erzurumspor'u ağırlayan Çaykur Rizespor, mücadeleden 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Aktarılan bilgilere göre maç sonrası Karadeniz ekibinin teknik direktörü Marius Sumudica rahatsızlık geçirdi ve istifa etti. Rumen teknik adamı oyuncuları istifadan döndürdü.

Giriş Tarihi 12 Şubat 2021, 22:54 Güncelleme 12 Şubat 2021, 22:54
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Marius Sumudica rahatsızlık geçirdi ve istifadan döndü!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 25. haftasında ağırladığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 2-0 kaybeden Çaykur Rizespor'un teknik sorumlusu Gabriel Margarit, kendilerini geliştirmeleri gerektiğini söyledi.

Margarit, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, teknik direktör Marius Sumudica'nın tansiyon rahatsızlığı yaşadığını ve doktor kontrolünde olduğu için toplantıya kendisinin katıldığını aktardı.

"UYANMAZSAK ÇOK GEÇ OLUR"
Beklemedikleri derecede kötü futbol sergilediklerini vurgulayan Margarit, "Çok kolay bir üç puan kaybettik. Bugünkünden daha fazla mücadele etmemiz gerekiyor. Gelecek maçta kaybedilen üç puanı telafi etmeliyiz. Uyanmalı ve ayağa kalkmalıyız. Uyanamazsak çok geç olur." diye konuştu.

Üç günde bir maç oynamanın zorluğuna işaret eden Margarit, "Eksiklerimiz de vardı. Oyuncularımız geri geliyor. Belki de takımın henüz iyi oyun anahtarını bulamadık. Sezon ortasında takım almak kolay değil. Bütün yük sizin sırtınızda oluyor. Gelecek maçlarda bu kayıpları telafi etmeliyiz." ifadelerini kullandı.



RAHATSIZLIK GEÇİRDİ, İSTİFA ETTİ!
Öte yandan beIN Sports'un haberine göre Marius Sumudica, maç sonrası istifa etti ancak oyuncular, Rumen teknik adamı istifasından geri döndürdü.