Kupadan elenen Fenerbahçe’de Erol Bulut hedefte: Böyle gitmez hoca

Bu sezon çifte kupa hedefleyen Fenerbahçe, Başakşehir’e elenince Başkan Ali Koç, Erol Bulut ile kritik bir zirve gerçekleştirdi. Zirveye Futboldan Sorumlu Yönetici Selahattin Baki ve Sportif Direktör Emre Belözoğlu da katıldı. Koç’un toplantıda Bulut’a eleştireler sert yaptığı bildirildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Şubat 2021 Güncelleme 11 Şubat 2021, 06:59
Kupadan elenen Fenerbahçe’de Erol Bulut hedefte: Böyle gitmez hoca

İÇİNDEKİLER

Bu sezon çifte kupa hedefleyen Fenerbahçe, Başakşehir'e elenince Başkan Ali Koç, Erol Bulut ile kritik bir zirve gerçekleştirdi. Zirveye Futboldan Sorumlu Yönetici Selahattin Baki ve Sportif Direktör Emre Belözoğlu da katıldı. Koç'un toplantıda Bulut'a eleştireler sert yaptığı bildirildi.

KARŞILIĞINI ALAMIYORUZ
Ali Koç toplantıda Erol Bulut'a özellikle oyuncu performansları üzerinden eleştireler yaparken, "Büyük yatırımlar yaptık ama karşılığını alamıyoruz. Daha iyi oynamalıyız" dediği iddia edildi.

DEĞİŞİKLİK GÜNDEMDE YOK
Toplantıda takımın çok defansif oynatıldığı ve Mesut Özil'in çok geriden top aldığının da üstü çizildi. F.Bahçe'de Erol Bulut'un performansına rağmen şu an hoca edğişikliği gündemde yok.

MAURİCİO LEMOS PFDK'LIK OLDU!
Türkiye Kupası çeyrek finalinde Başakşehirli Deniz Türüç'e yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kart gören Mauricio Lemos tedbirli olarak PFDK'ye sevk edildi.

7 MİLYON EURO'LUK FİYASKO
Başakşehir
maçında iki hatalı gol yiyen ve F.Bahçe'nin elenmesinde büyük bir payı olan kaleci Harun Tekin'in Kanarya'ya maliyeti dudak uçuklattı. F.Bahçe'nin ikinci kalecisi Harun Tekin'in Fenerbahçe'den kazandığı para mayıs sonunda 4.5 milyon Euro'ya ulaşacak. Bonservisiyle birlikte Fenerbahçe'ye 7 milyon Euro'ya patlayan tecrübeli kaleci ile yolların sezon sonu ayrılması bekleniyor.

F.BAHÇE'NİN JOKERI SZALAI
Fenerbahçe'de taraftarlar, kupadan elendikten sonra oyunculara tepki gösterse de Szalai'yi ayrı bir yere koydu. Macar stoper son maçta uzun süre sol kanatta oynadı ve azmiyle alkış aldı.