Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? FB Başakşehir maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında Fenerbahçe ve Başakşehir bu akşam kozlarını paylaşacak. Tek eleme sistemiyle oynanacak karşılaşmada yarı finale hangi takımın yükseleceği futbolseverler tarafından araştırılıyor. Karşılaşma için heyecanlı bekleyiş başladı. Futbolseverler maç saatini ve hangi kanalda yayınlanacağını araştırıyor. Peki, Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? FB Başakşehir maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair bilgiler...

Giriş Tarihi 09 Şubat 2021, 17:04 Güncelleme 09 Şubat 2021, 17:04
Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? FB Başakşehir maçı hangi kanalda yayınlanacak?

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ve Başakşehir bugün Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi naklen takip edecek olan futbolseverler Fenerbahçe Başakşehir maçına dair araştırmalarını akşam saatlerinin gelmesiyle sıklaştırdı. Peki, Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? FB Başakşehir maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte merak edilenler...

FENERBAHÇE BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe - Başakşehir maçı bu akşam saat 20:45'te başlayacak. Heyecanla beklenen Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması ATV'den canlı olarak yayınlanacak.

PELKAS KADRODA OLACAK MI?

Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle Hatayspor ve Galatasaray maçlarında forma giyemeyen Pelkas'ın Başakşehir karşısında kadroda olması bekleniyor.

FENERBAHÇE - BAŞAKŞEHİR MAÇININ VAR HAKEMİ BELLİ OLDU

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan çeyfek final karşılaşmaları ile sürüyor. Çeyrek finalin ilk mücadelesinde bu akşam, Fenerbahçe ile Başakşehir karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.

TFF'den yapılan açıklamayla mücadelede Fırat Aydınus'un düdük çalacağı öğrenilirken, Karşılaşmanın VAR hakemi de belli oldu. Buna göre VAR odasında Yaşar Kemal Uğurlu, AVAR'da ise Erdinç Sezertam olacak.

Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre kupada görev alacak hakemler şu şekilde:

9 Şubat Salı
20.45 Fenerbahçe - Medipol Başakşehir: Fırat Aydınus

10 Şubat Çarşamba
20.45 Galatasaray - A.Alanyaspor: Abdulkadir Bitigen

11 Şubat Perşembe
17.45 DG.Sivasspor - FV. Antalyaspor: Tugay Kaan Numanoğlu
20.45 İH.Konyaspor - Beşiktaş: Ali Palabıyık

FENERBAHÇE - BAŞAKŞEHİR MUHTEMEL 11'LERİ

FENERBAHÇE - Harun, Gökhan, Sadık, Szalai, Novak, Ozan, Mert Hakan, Mesut Özil, Osayi, Sinan, Thiam

BAŞAKŞEHİR - Mert, Uğur, Duarte, Epureanu, Hasan Ali, Azubuike, Ndayisghimiye, Fernandes, Giuliano, Gulbrandsen, Crivelli.