İşte Fatih Terim'in Fenerbahçe maçı stratejisi! Galatasaray sol gösterip sağ vuracak

Galatasaray'da derbi hazırlıkları tamamlanırken, teknik direktör Fatih Terim'in de derbi planı belli oldu. Fenerbahçe'nin Onyekuru üzerine yoğunlaşacağını hesaplayan Terim, sol gösterip sağ vuracak.

Giriş Tarihi 05 Şubat 2021, 17:04 Güncelleme 05 Şubat 2021, 17:11
İşte Fatih Terim’in Fenerbahçe maçı stratejisi! Galatasaray sol gösterip sağ vuracak

İÇİNDEKİLER

Galatasaray kritik derbinin hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe deplasmanında kazanarak liderliğe yükselmenin hesabını yapıyor. Adeta derbiyle yatıp kalkan teknik direktör Fatih Terim'in rakibi imha planını hazırladığı öğrenildi.

Tecrübeli hoca, Fenerbahçe'nin ilk olarak Onyekuru'yu durdurma üzerine bir oyun planı hazırlayacağını düşünüyor.

Terim hem geçen sezon Kadıköy'de elde edilen zaferin mimarı olması hem de müthiş bir form yakalaması nedeniyle sarı-lacivertlilerin Nijeryalı yıldıza özel önlem alacağını planlıyor.

Fatih Terim bu nedenle rakibe sol gösterip sağ vuracak. Sağ bekte yeni transfer Yedlin'i oynatacak olan başarılı teknik adam, ABD'li yıldızın önünde ise Ryan Babel'e görev verecek. Terim dikkatini Onyekuru'ya verecek olan Fenerbahçe'yi Babel-Yedlin ikilisiyle vurmayı planlıyor.

Terim bu şekilde sarı-lacivertlilerin sol kanadında oynayan Caner ve Thiam ikilisinin savunma zaafından da yararlanmayı düşünüyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN