Gümrük 3’lük attı! | Yurttan ve dünyadan spor gündemi

İstanbul temsilcisi Ndao ve Borini’nin golleriyle Gaziantep FK’yı yıktı... 3 puanı kaptı... İşte haberin detayları ve 4 Şubat tarihli Takvim Gazetesi'nden derlediğimiz yurttan ve dünyadan spor haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2021 Güncelleme 04 Şubat 2021, 06:59
Gümrük 3’lük attı! | Yurttan ve dünyadan spor gündemi

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de Fatih Karagümrük evinde Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup etti. İstanbul ekibinin gollerini 58. dakikada Ndao ve 64'te Borini kaydetti.

KONYA VE GENÇLER PUANLARI PAYLAŞTI
Süper Lig'in 23. hafta maçında Konyaspor sahasında Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldı. Gençlerbirliği' nin galibiyet hasreti 6 maça yükseldi.

KAYSERİ&ALANYA KARDEŞ PAYI!
Kayseri ile Alanyaspor 1-1 berabere kaldı. Kayseri 54'te Maglica ile öne geçti. Alanya 79'da Tzavellas ile skoru belirledi.

SİVAS 3 PUANA HASRET KALDI!
Süper Lig'de Sivasspor ile Erzurumspor golsüz berabere kaldı... Yiğido'nun galibiyet hasreti 5 maça yükseldi.

GÖZLER ATAKÖY'DE OLACAK
Turkcell
Büyükler Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası, 5-7 Şubat tarihlerinden Ataköy Atletizm Salonu'nda gerçekleştirilecek. Bu önemli organizasyona tam 1350 sporcu katılacak.

YUSUF ATTI LİLLE KAZANDI
Lılle'in Fransa Lig 1'de Bourdeaux'u 3-0 mağlup ettiği maçta milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı takımının ilk golünü kaydetti. Yusuf, Bourdeaux karşısında 61 dakika sahada kaldı.

BARCELONA-ANADOLU EFES
Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi'nde bugün deplasmanda lider Barcelona ile İspanya'da karşı karşıya gelecek. Palau Blaugrana Spor Salonu'ndaki zorlu mücadele 23.00'te başlayacak.