Mesut Özil, Fenerbahçe'deki ilk maçına Hatayspor karşısında çıktı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor ile karşılaştı. Sarı lacivertlilerin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil, 76. dakikada oyuna dahil olarak Fenerbahçe'de ilk maçına çıktı. Öte yandan Fenerbahçe'nin ikinci golünde başlangıç Mesut Özilden geldi. Orta alanda topu alan Mesut, sağ kanattan gelen Ferdi'ye oynadı. Ferdi Kadıoğlu'nun ortasında Billong ters bir vuruş yaptı ve golü attı.

Giriş Tarihi 02 Şubat 2021, 19:30 Güncelleme 02 Şubat 2021, 20:13
Mesut Özil, Fenerbahçe’deki ilk maçına Hatayspor karşısında çıktı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'den kadrosuna kattığı Mesut Özil, sarı-lacivertli formayla ilk maçına çıktı.



Lider Fenerbahçe, Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor ile karşılaştı. Sarı-lacivertlilerin maç kadrosunda yer alan Mesut, müsabakaya yedekte başladı.



Arsenal'de uzun süre maça çıkmayan ve kondisyon eksikliği bulunan tecrübeli futbolcu, mücadelenin 76. dakikasında Mame Thiam'ın yerine oyuna dahil oldu.



Karşılaşmayı Fenerbahçe 2-1 kazandı.



ALTAY'A TEŞEKKÜR ETTİ
Mesut Özil, karşılaşmanın ardından "İnanılmaz bir duygu. Fenerbahçe için ilk maçım. Takımımıza tebrikler, çok önemli 3 puan bizim. Kalecimiz Altay Bayındır için ayrı teşekkürler." açıklamasında bulundu.

SON 13 DAKİKA OYNADI
Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil, sarı-lacivertli takımla ilk maçına Hatayspor deplasmanında çıktı. Maçın son 13 dakikasında görev yapan Mesut Özil, topla az buluşurken ikinci golde atağı başlatan isim oldu.



İKİ KEZ TOPLA BULUŞTU
Maçın son anlarında Hatayspor'un ciddi baskısı yaşanırken Fenerbahçe topla fazla oynayamadı. Bu dönemde iki kez topal buluşan Mesut, bu iki pasında da arkadaşını buldu.

GOLÜN BAŞLANGICI MESUT ÖZİL'DEN
Fenerbahçe'nin ikinci golünde başlangıç Mesut Özilden geldi. Orta alanda topu alan Mesut, sağ kanattan gelen Ferdi'ye oynadı. Ferdi Kadıoğlu'nun ortasında Billong ters bir vuruş yaptı ve golü attı.

11 AY SONRA RESMİ MAÇA ÇIKTI
Mesut Özil en son 07.03.2020 tarihinde Arsenal forması altında West Ham United'a karşı oynamış ve 1 asist yapmıştı. Mesut Özil böylece yaklaşık 11 ay sonra resmi maça çıktı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN