Trabzonspor Bakasetas ve Yunus Mallı transferlerini açıkladı

Trabzonspor transferin son günlerinde gaza bastı. Fırtına, Alanyaspor'un yıldız 10 numarası Bakasetas'ı dün resmen açıkladı. 3.5 yıllık sözleşmeye imza atan yıldız futbolcu için Akdeniz ekibine 3 milyon Euro ödenecek. Bakasetas sezon sonuna kadar 600 bin Euro kazanacak. Her yıl için 1.25 milyon euro kazanacak. Ayrıca Bakasetas'ın sözleşmesinde 12 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi de bulunuyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ocak 2021 Güncelleme 31 Ocak 2021, 06:58
Trabzonspor Bakasetas ve Yunus Mallı transferlerini açıkladı

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor transferin son günlerinde gaza bastı. Fırtına, Alanyaspor'un yıldız 10 numarası Bakasetas'ı dün resmen açıkladı. 3.5 yıllık sözleşmeye imza atan yıldız futbolcu için Akdeniz ekibine 3 milyon Euro ödenecek.

Bakasetas sezon sonuna kadar 600 bin Euro kazanacak. Her yıl için 1.25 milyon euro kazanacak. Ayrıca Bakasetas'ın sözleşmesinde 12 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi de bulunuyor.

Yunan orta saha dün sabahın ilk ışıklarında Trabzon'a gelmesine rağmen son idmana katıldı ve Beşiktaş maçı kadrosuna dahil edildi. Yunus Mallı transferi de dün sonuçlandı.

Son olarak Wolfsburg'da oynayan milli yıldız da Trabzonspor forması giyecek. Fırtına, TottenhamDanny Rose ve Efecan Karaca için girişimlerini hızlandırdı. Trabzonspor iki yıldızı da kadroya katmakta kararlı.