SON DAKİKA! Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe'de Pelkas şoku

Son dakika Fenerbahçe haberleri | Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u konuk eden Fenerbahçe maçı 1-0'lık skorla kazanırken, Pelkas'ın sakatlanarak oyundan çıkmasının şokunu yaşıyor. Yunan futbolcunun sakatlığı nedeniyle Galatasaray derbisinde forma giyemeyeceği öğrenildi.

Giriş Tarihi 31 Ocak 2021, 13:19 Güncelleme 31 Ocak 2021, 13:29
SON DAKİKA! Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe’de Pelkas şoku

İÇİNDEKİLER

Ligde 6 Şubat Pazar günü sahasında ezeli rakibi Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'ye dev maç öncesi kötü bir haber geldi.

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta sakatlanan ve 60. Dakikada oyundan çıkan Dimitrios Pelkas'ın çekilen MR'ında Grade 2 yırtık tespit edildiği açıklandı.

Bu sezon gösterdiği performansla takımın en iyilerinden biri olmayı başaran Yunan 10 numara yaklaşık iki hafta sahalardan uzak kalacak ve Galatasaray derbisinde takımdaki yerini alamayacak.

Fenerbahçe'nin bu hafta için Hatayspor ile deplasmanda oynayacağı maçta da yer almayacak olan Pelkas, bu sezon Fenerbahçe'de 17 maçta 5 gol, 5 asistlik katkı koyarak takımının başarısında önemli bir rol oynamıştı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu sözler kullanıldı:
''Dün akşam Ç. Rizespor ile oynadığımız maçta arka adalesinde sertleşme hisseden ve oyundan alınan oyuncumuz Pelkas'ın çekilen MR'ında Grade 2 yırtık tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır.''

Pelkas'ın en az 2 hafta sahalardan uzak kalması beklenirken Yunan futbolcu, Galatasaray derbisinde oynayamayacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN