Beşiktaş ile Trabzonspor kapışacak: Ligin zirvesi adeta alev alacak | Beşiktaş-Trabzonspor maçı kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’in iki formda ekibi bugün saat 19.00’da Vodafone Park’ta kapışacak. Zirvedeki Beşiktaş, Abdullah Avcı ile ivme yakalayan Trabzonspor’u mağlup ederek yerini daha da sağlamlaştırmanın peşinde. Trabzonspor ise İstanbul’da kazanarak şampiyonluk yarışına ortak olmanın hedefinde.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ocak 2021 Güncelleme 31 Ocak 2021, 06:58
Beşiktaş ile Trabzonspor kapışacak: Ligin zirvesi adeta alev alacak | Beşiktaş-Trabzonspor maçı kaçta, hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in iki formda ekibi bugün saat 19.00'da Vodafone Park'ta kapışacak. Zirvedeki Beşiktaş, Abdullah Avcı ile ivme yakalayan Trabzonspor'u mağlup ederek yerini daha da sağlamlaştırmanın peşinde.

Trabzonspor ise İstanbul'da kazanarak şampiyonluk yarışına ortak olmanın hedefinde.

PAS BAĞLANTILARINI KESECEK


Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ilk dakikadan itibaren tempolu bir oyunu tercih edecek. Trabzonspor'u kendi yarı alanına hapsedecek. Ekuban ve Nwakaeme'ye gelen pas bağlantılarını kesecek.

ENSELERİNDE BİTECEKLER!
Trabzonspor'un hocası Abdullah Avcı ise Beşiktaş orta sahasına sürekli baskı yapacak. A.Parmak, Berat ve Flavio, Josef ve Atiba'nın ensesinde olacak. Kontra hücumlarda da gol arayacak.

AVCI GALİBİYETLERDE ÖNDE
Abdullah Avcı ve Sergen Yalçın, şimdiye kadar 5 kez karşılaştılar… Abdullah Avcı'nın görevde olduğu Başakşehir, Yalçın'ın takımlarına karşı 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.