Manchester united: 0-0 Arsenal | Maç özeti

İngiltere Premier Lig'in 21. haftasında Arsenal sahasında Manchester United ile karşı karşıya geldi. Emirates'te oynanan karşılaşma 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı. Manchester United, Şubat 2020'den bu yana ligde çıktığı 18 deplasman maçında da yenilgi yüzü görmedi ve kulüp rekoru kırmış oldu. İşte maç özeti...

Giriş Tarihi 30 Ocak 2021, 22:50 Güncelleme 30 Ocak 2021, 22:59
Manchester united: 0-0 Arsenal | Maç özeti

İÇİNDEKİLER

İngiltere Premier Lig'de heyecan 21. hafta karşılaşmaları ile sürüyor. Günün maçında Arsenal ile Manchester United karşı karşıya geldi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Emirates'te oynanan karşılaşma 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı.

İngiltere Premier Lig'de 13 maçlık yenilmezlik serisi yakaladıktan sonra lig sonuncusu Sheffield Utd'a yenilen ve yara alan Manchester United, bu kez de Arsenal karşısında tökezledi.

Bu sonuçla Kırmızı Şeytanlar puanını 41'e çıkarttı, Topçular ise 31 puana yükseldi.

Arsenal gelecek hafta deplasmanda Wolves ile karşı karşıya gelecek, Manchester United ise sahasında Southampton ile karşılaşacak.

Manchester United, Şubat 2020'den bu yana ligde çıktığı 18 deplasman maçında da yenilgi yüzü görmedi ve kulüp rekoru kırdı.

Arsenal ilk 11'i: Leno, Bellerin, Holding, Luiz, Soares, Partey, Xhaka, Pepe, Smith Rowe, Martinelli, Lacazette

Manchester United ilk 11'i: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw; McTominay, Fred; Rashford, Fernandes, Pogba; Cavani