Cimbom Yedlin'i kapıyor: ABD’li sağ bek için Galatasaray’ın bugün KAP bildirimi yapması bekleniyor

Onyekuru ve Halil Dervişoğlu’nun ardından Mostafa Mohamed’i de bitiren Galatasaray durmak bilmiyor. Sarı-Kırmızılılar yaklaşık 10 gündür görüştüğü DeAndre Yedlin’in transferinde mutlu sona ulaştı. Yedlin’in ardından Newcastle ile de her konuda anlaşma sağlandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2021 Güncelleme 30 Ocak 2021, 07:02
Cimbom Yedlin’i kapıyor: ABD’li sağ bek için Galatasaray’ın bugün KAP bildirimi yapması bekleniyor

İÇİNDEKİLER

Onyekuru ve Halil Dervişoğlu'nun ardından Mostafa Mohamed'i de bitiren Galatasaray durmak bilmiyor. Sarı-Kırmızılılar yaklaşık 10 gündür görüştüğü DeAndre Yedlin'in transferinde mutlu sona ulaştı. Yedlin'in ardından Newcastle ile de her konuda anlaşma sağlandı.

İSTANBUL YEDLİN'İ BEKLİYOR!
Galatasaray'ın bugün KAP bildirimi yapması bekleniyor. Eğer her şey yolunda giderse ABD'li sağ bek Yedlin'in bugün İstanbul'a geleceği ve sağlık kontrolünden geçeceği öğrenildi.

HÜCUM GÜCÜ İLE TANINIYOR
Sarı-Kırmızılılar İngiliz kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki futbolcuyu bonservisiyle kadrosuna katacak. Yedlin hücum gücü ile de ön plana çıkan bir bek.

FRİEDEL BÜYÜK ÇABA GÖSTERDİ
Yedlin'i Galatasaray'a gelmeye ikna eden kişi ise tanıdık bir isim. 1996/97 sezonunda G.Saray kalesini koruyan ABD'li Brad Friedel'in Yedlin'e İstanbul ve Galatasaray hakkında bilgi verdiği ifade edildi.