Fenerbahçe'den Moussa Marega operasyonu: Portekiz kulübü 5 milyon Euro eisdti

Yaz döneminde transfer şampiyonu olan Fenerbahçe’nin, ara transfer döneminde de bu ünvanı kimseye kaptırmaya niyeti yok. Porto ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mali’li forvet oyuncusu Moussa Marega ile haziran ayı için görüşen Sarı-Lacivertli kurmaylar Osayi transferinde olduğu gibi operasyonu erkene almak istedi. Porto kulübü ile masaya oturan Fenerbahçe hiç de beklemediği bir fiyatla karşı karşıya geldi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ocak 2021 Güncelleme 29 Ocak 2021, 07:00
Fenerbahçe’den Moussa Marega operasyonu: Portekiz kulübü 5 milyon Euro eisdti

İÇİNDEKİLER

Yaz döneminde transfer şampiyonu olan Fenerbahçe'nin, ara transfer döneminde de bu ünvanı kimseye kaptırmaya niyeti yok.

Porto ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mali'li forvet oyuncusu Moussa Marega ile haziran ayı için görüşen Sarı-Lacivertli kurmaylar Osayi transferinde olduğu gibi operasyonu erkene almak istedi.

Porto kulübü ile masaya oturan Fenerbahçe hiç de beklemediği bir fiyatla karşı karşıya geldi.

Portekiz kulübü, sözleşmesi haziran ayında sona erecek olan Marega için 5 milyon Euro bonservis talep etti. Fenerli yöneticiler bu isteği kabul etmedi. Ancak gelen son bilgilere göre taraflar görüşmeleri kesmedi ve makul bir rakama gelinmesi durumunda Marega'nın imzasının erkene alınabilecek.

Fakat Porto'nun açılışı yüksekten yapması transferin haziran ayına sarkma ihtimalini güçlendiriyor. 29 yaşında ve 1,83 boyunda olan Moussa Marega'nın güncel piyasa değeri ise 20 milyon Euro civarında.