Fatih Terim'den Fenerbahçe'ye İrfan Can Kahveci göndermesi: "Oyuncunun ilk tercihi Galatasaray değilse..."

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, deplasmanda Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. İrfan Can Kahveci transferinin güncelliğini koruduğunu belirten Terim, "Bir oyuncunun ilk tercihi Galatasaray değilse, biz o futbolcu ile görüşmeyiz." ifadelerini kullanarak Fenerbahçe'ye gönderme yaptı.

Giriş Tarihi 29 Ocak 2021, 22:02 Güncelleme 29 Ocak 2021, 22:10
Fatih Terim’den Fenerbahçe’ye İrfan Can Kahveci göndermesi: Oyuncunun ilk tercihi Galatasaray değilse...

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, deplasmanda Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından sarı kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim açıklamalarda bulundu.



İşte Fatih Terim'in açıklamaları:

Gaziantep deplasmanı zor bir deplasman. Buradan 3 puanla ayrılmak, hele hele 2-0'dan sonra farklı bir sonucu da yakalayabilecek duruma gelmek bizim için sevindirici.

Tecrübe muhakkak ki çok önemli. Ama dinamizm, çabukluk ve gençlik de en az onun kadar önemli. İkinci yarıda böyle bir değişiklik yapmaya karar verdik ve oynanan oyun doğru düşündüğümüzü bize gösterdi.

En az gol yiyen takım olduğumuz için golü yememek içindi oyuncularımızın siniri. Penaltı mı? Evet penaltı. Onda bir sıkıntı yok. Zaten bitmişti maç. Mete Kalkavan genelinde iyi bir maç yönetti.



ONYEKURU'DAKİ ISRARIM ÇOK NET VE AÇIK
Onyekuru'yu hepimiz biliyoruz. Belki Avrupa'da gittiği takımlarda çok sesi çıkmıyor ama bizde gereğini yapıyor, bizimle mutlu gibi görünüyor. Onun için ısrarım vardı. Onyekuru'daki ısrarım çok net ve açık.

FENERBAHÇE'YE GÖNDERME
Bir oyuncunun ilk tercihi Galatasaray değilse, biz o futbolcu ile görüşmeyiz.

İrfan konusu güncelliğini koruyor. İrfan da düzgün duruyor. Bize karşı ne hissettiğini hepimiz biliyoruz, herkes biliyor. Nasip, uğraşacağız.



KARŞILIKLI İSTENEN BİR TRANSFER
Bazı kırılma noktaları var ve koca Galatasaray geri çekilmemelidir. Her şey para ve ilişki değildir. Galatasaray, karşılıklı istenen bir transferi gerçekleştirebilir inşallah.

1-2 oyuncuyu daha yönetim bugün yarın açıklayabilir inşallah, bazı fırsat transferleri de olacaktır eğer mümkünse.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN