Cimbom forvet transferinde mutlu sonda: Diagne gidiyor Mohamed geliyor

Ara transferin bitimine kısa bir süre kala Galatasaray’da çok hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar, Fatih Terim’in gönderilmesi konusunda onay verdiği Mbaye Diagne’yi Premier Lig ekibi West Bromwich’e kiralıyor. Cimbom kasasına 800 bin Euro koyacak, sözleşmede zorunlu opsiyon ise olmayacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ocak 2021 Güncelleme 28 Ocak 2021, 06:59
Cimbom forvet transferinde mutlu sonda: Diagne gidiyor Mohamed geliyor

İÇİNDEKİLER

Ara transferin bitimine kısa bir süre kala Galatasaray'da çok hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar, Fatih Terim'in gönderilmesi konusunda onay verdiği Mbaye Diagne'yi Premier Lig ekibi West Bromwich'e kiralıyor. Cimbom kasasına 800 bin Euro koyacak, sözleşmede zorunlu opsiyon ise olmayacak.

BUGÜN İNGİLTERE'YE UÇABİLİR
Senegalli yıldızın bugün sağlık kontrolü için Ada'ya uçması bekleniyor. Transferde 4 koldan saldıran Sarı-Kırmızılılar, Fatih Terim'in ısrarla istediği Mostafa Mohamed'i de bitirdi.

HEDEF YARIN İMZAYA GELMESİ
Zamalek'le uzun süren pazarlıkların ardından mutlu sona ulaşan Galatasaray, Mısırlı golcüyü yarın İstanbul'a getirmeyi planlıyor. 23 yaşındaki Mohamed'in 1.5 yıllık imza atması bekleniyor.

TOPLAM MALİYET 6 MİLYON DOLAR
Mısır basını, Sarı- Kırmızılılar Zamalek'e 1.5 yıl kiralama bedeli olarak 1.5 milyon dolar ödeyeceğini yazdı. Sözleşme bitiminde 4.5 milyon dolarlık zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek.